21 sept. 2023 | 17:01

Soțul Andei Adam are rol principal negativ în Miami Bici 2. Codin Maticiuc: “Trebuie să muncească” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Soțul Andei Adam are rol principal negativ în Miami Bici 2. Codin Maticiuc: “Trebuie să muncească” VIDEO EXCLUSIV
”Joseph Adam este unul dintre personajele negative principale. ”

Deja s-a aflat că, în curând, va veni pe micile ecrane Miami Bici 2, cel mai scump și așteptat film al toamnei și va intra în cinematografe pe 24 noiembrie.  În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Codin Maticiuc ne-a spus cum a ajuns să joace în Miami Bici 2 soțul Andei Adam și cum s-a descurcat la filmări, Joseph Adam interpretând unul dintre personajele principale negative.

Miami Bici 2, cel mai scump și așteptat film al toamnei

Toamna asta va fi una plină de producții cinematografice, autohtone, sau străine. Dar, unul din cele mai aștetpate filme românești, fără doar și poate, este Miami Bici 2.

Citește și: Ce pagube a făcut tornada la filmările pentru Miami Bici 2 din America. EXCLUSIV VIDEO

Alături de Codin Maticiuc și Matei Dima, din distribuție mai fac parte Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu, o vedetă de la Hollywood, George Piștereanu, Adina Galupa, și soțul Andei Adam, Joseph Adam, restul distribuției urmând să fie anunțată.

Soțul Andei Adam are rol principal negativ în Miami Bici 2. Codin Maticiuc: “Trebuie să muncească” VIDEO EXCLUSIV

Joseph Adam și Codin Maticiuc, pe platoul de filmare

Pe lângă producția acestei pelicule, Codin Maticiuc poate fi urmărit pe micul ecran la Pro TV, în fiecare luni seara, de la 20.30 în serialul Clanul, unde îl interpretează pe Iulică.

Majoritatea filmărilor pentru noua producție au avut loc în America, unde a avut loc și castingul, tocmai pentru ca echipa care s-a deplasat în Los Angeles să nu fie mare și implicit costurile.

Excepție a făcut doar soțul Andei Adam, Joseph Adam, care a dat castingul în România și a venit separat la filmările de peste ocean.

Ce spune Codin Maticiuc despre soțul Andei Adam: “Este unul dintre personajele negative principale”

Playtech Știri: Anda Adam și soțul ei au mai jucat în Miami Bici 2?

Codin Maticiuc: Joseph Adam a fost cu noi acolo și a jucat. Este unul dintre personajele negative principale. Anda nu, Anda era și ea acolo, nu s-a pus niciodată problema să joace Anda în film, era și ea acolo cu soțul în Los Angeles. Au venit împreună la filmări.

Playtech Știri: Cum te-ai gândit la soțul Andei Adam pentru acest film?

Codin Maticiuc: Suntem destul de apropiați eu cu Anda și tot îmi spunea că el a făcut niște cursuri prin Los Angeles și că și-ar dori. Și am organizat un casting pe care l-am și anunțat și pe instagram și pe facebook.

Aveam o relație cu ei, mai veneau pe la premiere de film și m-a sunat. Joseph, iartă-mă, dar castingul este de data asta pentru oameni din L.A. Și el a zis: “Dă casting cu mine la București, dacă îl iau, vin în L.A”. Nu ne permiteam să cărăm pe foarte mulți de aici acolo și atunci castingul era pentru cei de acolo.

Adică noi nu spuneam: hey, salut, vino, dă un casting, dacă ești destul de bun îți plătim avion, viză de lucru, cazare, diurnă plus fiul tău. Iartă-mă, dar e casting pentru cei care sunt deja acolo și încercăm să găsim de acolo niște talente. Și a zis: “Consideră-mă că sunt acolo. Vezi dacă sunt bun”.

Vezi și: Codin Maticiuc pleacă în America pentru „Miami Bici 2”. Ce plan are vedeta VIDEO EXCLUSIV

Soțul Andei Adam are rol principal negativ în Miami Bici 2. Codin Maticiuc: “Trebuie să muncească” VIDEO EXCLUSIV

Matei Dima și Codin Maticiuc

Playtech Știri: Și a venit separat.

Codin Maticiuc: Și a venit pe treaba lui cu banii. “Consideră-mă că sunt acolo, tu dă castingul cu mine la București, și dacă mă potrivesc în ceva, eu mă duc acolo”.

S-a dus înaintea mea. Mă duc acolo, mă mut. S-a dus acolo, s-a mutat, și-a luat casă, și-a luat toate. Gata, sunt în L.A. A venit să mă ia de la aeroport.

Joseph Adam, dacă vrea să facă carieră din asta, trebuie să muncească

Având rolul unuia din personajele principale negative în episodul doi din aventura americană, Joseph Adam, spune Codin Maticiuc, va trebui să muncească mai mult, dacă-și dorește să facă o carieră din asta:

Playtech Știri: Cum a fost prima experiență a lui pe platourile de filmare? Poți să evaluezi dacă și-a făcut treaba bine sau trebuie să mai muncească?

Codin Maticiuc: Sută la sută mai trebuie să mai muncească, pentru că toți trebuie să muncim. Eu simt că și acum mai am de muncit, de acumulat, dar simt că efectiv dacă făcusem, că am făcut cursuri de actorie, am jucat într-un număr de filme, am simțit că mi-am definitivat cursul de la Clanul.

Adică sută la sută trebuie să mai muncească, dar a fost foarte ok, adică se vedea că a mai făcut niște cursuri și noi am fost acolo și regizorul a lucrat cu el în plus în perioadele de off și a fost foarte bine. Dar, dacă vrea să facă carieră din asta, trebuie să muncească.

Playtech Știri: Revenind la echipa cu care ați plecat în America, câte persoane au fost?

Codin Maticiuc: Exact aceeași echipă de data trecută: eu, Matei Dima, Jesus del Cerro regizorul, Adrian Silișteanu, atât.

Actori de aici, de exemplu Ilie Dumitrescu și cu Florin Răducioiu au avut o scenă cu mamaie în România.

Vezi și: Ce avere are Matei Dima, de fapt. BRomania învârte banii cu lopata VIDEO

Fanii acestuia și ai primei producții, care mai poate fi văzută și pe platforma gigantului de streaming Netflix,  vor putea din 24 noiembrie să-l vadă pe marele ecran în Miami Bici 2 pe Codin Maticiuc și, bineînțeles, pe Joseph Adam, soțul Andei Adam, într-un rol principal negativ.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
VIDEO Ce se întâmplă când cazi într-o gaură neagră? Simulare realizată de un supercomputer NASA
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Florin Piersic, supus unor investigații complexe. Decizia luată de medici
EVZ.ro
Ce se întâmplă dacă un om cade într-o gaură neagră. Rezultatele NASA sunt uluitoare
Spynews
A venit anunțul trist despre Florin Piersic. Medicii nu s-au mai ascuns
Capital.ro
A intrat în funcțiune "Mamutul", cel mai mare aspirator planetar! Curăță aerul și trimite carbonul în pământ, dar activiștii de mediu îl critică
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Vom fi OBLIGAȚI să REPARĂM electrocasnicele STRICATE. CÂND se va APLICA
Mediaflux
Trei zodii pentru care luna mai va fi decisivă. Apar schimbări radicale în viața lor, la care nu s-ar fi așteptat
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro