Cine este soțul Andei Adam. Puțini știu cu ce se ocupă Sorin Andrei Nicolescu

Cine este soțul Andei Adam. Puțini știu cu ce se ocupă Sorin Andrei Nicolescu

Soțul Andei Adam este Sorin Nicolescu. Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2015, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase și mai discrete cupluri din showbiz.

Cine este soțul Andei Adam

Soțul Andei Adam, Sorin Andrei Nicolescu, cel care avea să o cucerească pe frumoasa blondină, este originar din Constanța, acolo unde a avut o carieră strălucită de manechin. Deși la început își dorea să profeseze în domeniul economic, după ce a absolvit și liceul de profil din Constanța, Sorin a ales modelingul, renunțând atunci când avea să o cunoască pe Anda Adam și ales să se lanseze în afaceri.

La numai câteva luni de la relație, Sorin Andrei Nicolescu, acesta, care este cu cinci ani mai tânăr decât Anda Adam, a cerut-o în căsătorie, iar în luna iunie a anului 2015 a avut loc nunta.

Evenimentul fericit s-a realizat într-un cadru de poveste, pe malul lacului Snagov, acolo unde au participat rudele. prieteni și mulți colegi de breaslă ai Andei Adam. Deși atunci s-a speculat că vedeta este însărcinată, Anda Adam avea să recunoască abia la o lună de la nuntă că așteaptă să aducă pe lume un copil.

Anda Adam s-a iubit în trecut cu Victor Slav

Cei doi au anunțat că urmează să devină părinți la o lună de la căsătorie. Evelin, fiica lor, le-a umplut viața de fericire și i-a ajutat să treacă peste problemele apărute. Odată cu nașterea fetiției, cuplul a devenit mai unit și mai puternic.

În trecut, Anda Adam a avut o relație cu Victor Slav. Cei doi au fost împreună vreme de șase ani. Cei doi au rămas în relații de prietenie
”Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face publică”, s-a spus într-un comunicat, emis la acea perioadă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI