28 mai 2021 | 20:08

Soția lui Ionuț Iftimoaie a dat lovitura în afaceri. Cum își va întreține familia acum

Monden
Soția lui Ionuț Iftimoaie a dat lovitura în afaceri. Cum își va întreține familia acum
Soția lui Ionuț Iftimoaie a dat lovitura în afaceri!

Soția i-a cam luat fața lui Ionuț Iftimoaie, dar în afaceri! Frumoasa parteneră a sportivului a dat lovitura și se bucură de un succes nesperat în acest domeniu. Cum își va întreține acum familia?

Soția lui Ionuț Iftimoaie s-a lansat în afaceri

Ionuț Iftimoaie are de ce să fie mândru. Acesta are o carieră pe care nu poate nimeni să o conteste, are o familie superbă, iar soția lui nu se lasă mai prejos când vine vorba de reușite și pe partea profesională. Deși este mamă cu normă întreagă, aceasta și-a găsit timp să exceleze și în afaceri.

Sportivul a ales să se retragă din lumea boxului și s-a dedicat familiei, iar acum se bucură de afacerea care merge ca pe roate pe care a pus-o la punct alături de mama copiilor săi. Cei doi formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

Aceștia sunt împreună de 15 ani și se bucură de râsetele a trei copii minunați: Nicholas Ionuț de 13 ani, Nicole de 12 ani și pe micuța Ioana, de doar 6 anișori. Campionul locuiește alături de familie în Bacău, unde au pus bazele unei afaceri înfloritoare care abia acum merge din ce în ce mai bine, deși a fost inaugurată în urmă cu trei ani.

Complexul agrement din oraș a fost construit cu ajutorul fondurilor europene și al primăriei și poartă numele luptătorului tocmai pentru că acesta este cetățean de onoare. „Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al comunei Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui. Proiectul este de anul trecut. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină”, a declarat Maria Iftimoaie pentru Click. ro.

„Un an care a pornit foarte greu, a fost dificil, dar care s-a încheiat foarte bine”

Fostul luptător a povestit cum a fost pentru el anul 2020 greu încercat în viziunea tuturor.

”2020 a fost un an care a pornit foarte greu, a fost dificil, dar care s-a încheiat foarte bine. Singura problemă pe care am avut-o și o am în contiuare este distanțarea asta socială. Coronavirusul aici m-a lovit rău de tot, pentru că mie îmi place să îmbrățișez oamenii, să îi pup, să fim împreună, aproape. Am două planuri. Unu, să rămân aproape de familia mea și planul doi este să mă țină Dumnezeu sănătos să pot sta lângă cei dragi”
Ionuț Iftimoaie (Sursa: ”Showbiz Report” – Antena Stars)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro