Cum a apărut Florin Piersic în public. Actorul a ajuns de nerecunoscut la 83 de ani. FOTO

Cum a apărut Florin Piersic în public. Actorul a ajuns de nerecunoscut la 83 de ani. FOTO

Cum a apărut actorul Florin Piersic în public? Maestrul, ajuns la vârsta de 83 de ani, pare de nerecunoscut în ultimele apariții publice.

Cum a apărut Florin Piersic în public

Rezervor nesecat de talent, Florin Piersic a ajuns la vârsta de 83 de ani. Și, cum îi stă bine omului la o astfel de vârstă, actorul are brumă în par și riduri în colțul ochilor de la atâtea zâmbete. Cu toate acestea, Florin Piersic și-a făcut, recent, apariția în public, unde s-a prezentat altfel. Unii ar spune ”la fel ca întotdeauna”, iar alții ”de nerecunoscut”, poate și pentru că toți îl avem în minte, de fapt, pe Mărgelatu.

Dar de la Mărgelatu, din 1981, a tot trecut timpul. Actorul s-a fotografiat, zilele precedente, alături de Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale. Ceea ce a sărit în ochi publicului a fost faptul că actorul, la fel de prezentabil ca întotdeauna, a slăbit enorm. De altfel, în presă s-a vehiculat, citând apropiații actorului, faptul că Piersic ar avea probleme de sănătate, iar în ultima vreme are nevoie de ajutorul apropiaților pentru a se deplasa.

”Timpul nu-mi poate atinge zâmbetul, nici de pe chip, nici din suflet”

Oricum ar fi, când este întrebat de sănătate ori de viață sau timp, Florin Piersic spune că trecerea anilor nu îi poate atinge zâmbetul, ”nici de pe chip, nici din suflet” lucru care se poate observa și din imaginea de mai jos.

Cum a apărut Florin Piersic în public. Actorul a ajuns de nerecunoscut la 83 de ani. FOTO
Florin Piersic și Theodor Paleologu

”Ursitoarele au avut grijă de mine. Mi-au lăsat în leagăn dragul de viaţă şi bucuria de a trăi, iar timpul nu-mi poate atinge zâmbetul, nici de pe chip, nici din suflet, în timp ce tristeţea sosită în scurte escale în vizite de lucru, îşi ia repede tălpăşiţa, plictisită de lipsa colaborării mele”, spune Florin Piersic.

De altfel, este posibil ca ceea ce îl ține mereu pozitiv de cele mai multe ori să fie principiul său: de a nu trăi niciodată cu încetinitorul. „Mi-a plăcut şi-mi place viaţa în mişcare, colorată, originală, neaşteptată, puternică. Dar fără excese. N-am trăit niciodată cu încetinitorul!”, spune actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI