Sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară rupe tăcerea la 5 luni de la moartea ei: ”El are o relație”

Sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară rupe tăcerea la 5 luni de la moartea ei: ”El are o relație”
Sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoara rupe tacerea la 5 luni de la moartea ei

Maria Macsim Nicoară a murit la finele anului trecut, după ce în vara anului 2020 familia ei a chemat salvarea pentru că artista nu se simțea bine. Acum, ies la iveală detalii importante despre decesul artistei.

Sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară rupe tăcerea la 5 luni de la moartea ei

Sora Mariei Nicoară spune că soțul ei și mama lui au o legătură cu decesul sopranei. Familia soțului Mariei Macsim Nicoară a spus că soprana ar fi căzut pe scări în casă. Dosarul ei nu s-a încheiat încă, iar autoritățile încă încearcă să stabilească cum s-a întâmplat totul.

Elena, sora Mariei Nicoară, este de părere că moartea artistei nu este un accident și că familia cumnatului ei a anunțat salvarea abia la 8 ore după ce Maria a căzut pe scări.

”Mi s-a spus că a căzut pe scări și că e internată. (…) Mi-am dat seama că ei au încercat să mă mintă de la început. Au minimalizat starea în care au adus-o pe sora mea.

Am discutat și cu ultima persoană cu care a discutat ea în seara respectivă și a spus că ea era încordată, agitată și și-a dat seama că e ceva.”, a spus sora Mariei Macsim Nicoară la Acces Direct.

Elena a mai dezvăluit faptul că Maria Macsim Nicoară i-a spus că soțul ei are o amantă și că lucrurile nu mai merg bine în căsnicia lor.

„De la început am avut semne de întrebare legate de modul în care s-a desfășurat, s-a petrecut accidentul. Ea îmi povestea plângând la telefon că are probleme cu soțul, că îi vorbește urât și că el are o relație.”, a spus Elena.

Detaliile neștiute din cazul morții sopranei

În prezent, soțul Mariei Macsim Nicoară este cercetat pentru neglijență, din cauza faptului că nu a chemat salvarea mai devreme.

Artista a murit în luna decembrie 2020, după ce a stat mai mult timp în comă. Cu toate acestea, multe dintre detaliile accidentului au rămas neștiute.

„Afirmam anul trecut în luna mai, după tragicul «accident casnic» al surorii mele, că am încredere în oamenii legii, că își vor face datoria.

M-am înșelat crezând acest lucru. Mi-au înșelat încrederea! Mi-au înșelat încrederea persoane care trebuiau s-o apere pe sora mea și să acționeze pentru a afla adevărul. Chiar mi s-a reproșat că mă agit prea mult și e de datoria lor să apere victima. Oare?!

La vremea aceea aveam multe semne de întrebare legate de cele întâmplate. Acum am și mai multe întrebări fără răspuns pe care vi le prezint, urmând a trage singuri concluziile: De ce s-a așteptat două zile până s-a început ancheta la fața locului (în 12 mai 2020), deși poliția cunoștea «speța» din 9 mai 2020, ora 23:45?”, a spus Elena Hereș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI