Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, operată a treia oară. Ce se întâmplă cu ea

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, operată a treia oară. Ce se întâmplă cu ea
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară si sotul ei

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost operată a treia oară și a decis să nu se mai întoarcă în casa unde a avut loc accidentul tragic. Misterul a rămas încă neelucidat, la mai bine de 4 luni de la accidentul teribil prin care a trecut. Nu se știe încă dacă artista a căzut pe scări sau dacă a fost împinsă de cineva.

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana care s-a acidentat grav căzând pe scările casei, operată a treia oară. Femeia nu s-a mai întors în casa unde a avut loc tragedia

Au apărut noi detalii în dosar de la Iaşi, în care mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a accidentat grav după ce a căzut pe scările din casă, însă nici o rezolvare concretă nu a fost anunțată până în prezent. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a trecut de curând printr-o nouă intervenție chirurgicală, operația fiind programată de doctorii care au avut grijă de cîntăreață, în urmă cu câteva luni.

În plus, contrar știrilor care au apărut până acum în media, potrivit cărora soprana ar fi fost vizitată la casa din Aroneanu de anchetatori, se pare că femeia nu s-a mai întors deloc în casa unde s-a întâmplat tragedia. De asemenea, procurorii spun că ancheta este în plină desfășurare, iar toată lumea așteaptă un răspuns la cele două ipoteze. A suferit un accident nefericit mezzosoprana ori a fost împinsă pe scări.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara, operat pentru a treia oara
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara, operat pentru a treia oara

Mezzosoprana, îngrijită doar de familia ei

De la momentul externării, Maria Macsim Nicoară a fost îngrijită de familia ei, timp în care pianistul Codrin Nicoară, soțul ei, nu ar fi mers să o viziteze. Mai mult, acesta nu ar fi luat legătura cu familia artistei. Acesta a cerut ceva informații despre soția sa prin avocat.

Maria Macsim Nicoară a stat pe patul de spital două luni după accidentul dubios petrecut în data de 9 mai. Atunci, artista ar fi căzut pe scări în propria locuință din localitatea Aroneanu, județul Iași. A ajuns în comă la Spitalul de Neurochirurgie Iași, apoi a fost transferată la Spitalul de Recuperare, unde a făcut câteva progrese. După asta, în luna iulie, mezzosoprana a fost externată la cererea familiei.

Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital după opt ore de la teribilul accident

Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital în dimineața zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuia cu soțul ei. De altfel, soacra sa este aceea care a alertat autoritățile, după ce a fost chemată de fiul ei să vadă în ce stare îi este soția. Cei doi au declarat autorităților că artista a căzut pe scări.

Între timp, noi informații arată că mezzosoprana și soțul ei nu ar mai fi fost în relații bune. Se spune că pianistul ar fi o fire foarte violentă. Astfel, procurorii și polițiștii din Iași fac cercetări într-un dosar deschis in rem pentru tentativă de omor. Maria Macsim Nicioară a lucrat 25 de ani pentru Opera din Iași și este doctor în muzică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI