Smiley și-a schimbat complet stilul după ce Gina Pistol a născut. Ce face în fiecare dimineață

Viața lui Smiley s-a schimbat enorm de când a devenit tătic. Artistul s-a simțit pregătit pentru acest, deși nu credea că va fi posibil, iar asta pentru că Gina Pistol nu avea prea multe șanse, din punct de vedere medical, să rămână însărcinată.

Smiley și-a schimbat stilul de viață pentru fetița lui

Iată că minunile există, iar acum cei doi au o fetiță sănătoasă pe nume Josephine și sunt mai mult decât încântați de noua postură de părinți.

Deși a trecut doar puțin peste o săptămână de când micuța a venit pe lume, Smiley recunoaște că reușește să doarmă doar câteva ore pe noapte. Cu toate acestea, el nu se plânge, ci dimpotrivă, se bucură de aceste momente.

Smiley a postat pe pagina de Instagram o fotografie cu descrierea: „Așa sunt în fiecare noapte. Nu știu cât o să dorm sau dacă o s-o fac. Iubesc asta!”.

Artistul le-a spus fanilor că se trezește de dimineața și pregătește totul pentru fetița lui. Smiley o ajută mult pe Gina și face tot ce îi stă în putință pentru ca fetele lui să fie fericite.

 „Bună dimineața. Deși noi ne-am trezit deja de trei ore, dar cam ăsta e ritualul de dimineața. Cam acum ne liniștim. Să aveți o zi minunată” , a spus, joi dimineața, Smiley.

Și Gina Pistol l-a lăudat pe iubitul, spunându că și-a luat rolul de părinte foarte în serios și că o ajută cu o mulțumite de lucruri. La rândul său, artistul spune că el și iubita lui fac o echipă grozavă și se bucură de cele mai frumoase momente ale vieții lor.

„Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă.

Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a spus Smiley. 

Gina Pistol a născut prin cezariană

Prezentatoarea Chefi la Cuțite a vorbit cu fanii ei de pe Instagram și le-a povestit cum a decurs operația de cezariană. Vedeta a declarat că s-a refăcut abia începând cu a treia zi, iar asta pentru că primele două zile nu a fost deloc în regulă.

„Fizic după operație mi-am revenit din a treia zi, pentru că primele trei zile nu au fost cele mai drăguțe din viața mea, vă zic sincer. M-au ajutat un chilot cu un corset și acum am un corset pe care îl strâng de la o zi la alta, din ce în ce mai strâns și fac minuni astea două (…) Vă spun sincer, eu abia acum înțeleg de ce îmi spuneați toate să mă odihnesc bine cât mai pot, abia acum înțeleg, mare dreptate ați avut”, a spus Gina.

Ea a mai spus că abia acum înțelege de ce toate mămicile o sfătuiau să se odihnească înainte de sarcină, semn că vedeta nu prea a avut parte de somn de când și-a adus acasă fetița. Cu toate astea, ea este extrem de fericită și trăiește un sentiment minunat, acela de a fi mamă.

„Jos pălăria în fața tuturor mamelor, nu e ușor deloc, mai ales la început. Adică, tot ce citești în cele 9 luni de naștere, tot ce ți se spune la spital, uiți când păsești în casă. Uiți tot. Dar ne-am descurcat și suntem bine, zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei, se descurcă foarte bine, incredibil de bine. Zâmbește în somn, băi mititică drăguță. Oricum, e minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă, uiți de tot greul”, le-a spus vedeta fanilor săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI