EXCLUSIV Cine este medicul cu care Gina Pistol a născut. Ce vedete au mai apelat la Dana Oprescu

EXCLUSIV Cine este medicul cu care Gina Pistol a născut. Ce vedete au mai apelat la Dana Oprescu
Cine este medicul cu care Gina Pistol a născut. Ce vedete au mai apelat la Dana Oprescu

„Așa începe fericirea”, și-a început Gina Pistol mesajul prin care anunța că a devenit mamă. Vedeta a născut o fetiță sănătoasă. Ajutor i-a fost medicul Dana Oprescu, cadru medical la care au mai apelat și alte persoane publice.

Gina Pistol a născut cu Dana Oprescu, medic la care au mai apelat și alte vedete

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)

Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a notat Smiley în secțiunea de descriere a unui videoclip scurt cu el și Gina, cuprinși de emoții înainte de apariția fetiței lor pe lume.

„Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare”, a descris Gina.

Dana Oprescu, primele declarații despre fiica Ginei Pistol cu Smiley

Medicul care a asistat-o pe Gina Pistol la aducerea pe lume a primei sale fiice a oferit, în exclusivitate, câteva declarații pentru Impact.ro. Aceasta a mărturisit că fiica lui Smiley e sănătoasă și că cele două vedete sunt fix așa cum le vedem la televizor: simpatici, buni și naturali.

”Prin natura profesiei nu vă pot spune mai mult decât că totul a decurs foarte bine și că toată lumea e OK, și mama, și fetița. Gina și Smiley mi se par doi oameni deosebiți. Ei formează un cuplu foarte frumos, cu care mi-a făcut mare plăcere să colaborez la aducerea pe lume a unei fetițe perfecte. M-aș bucura foarte mult ca, dacă va exista și o dată viitoare, să facem iar echipă.

Mi-au trecut prin mână destui copii ai unor vedete autohtone, dar cei doi părinți, și ma refer aici la Gina și la Smiley, mi-au produs o puternică impresie”, ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Impact.ro, Dana Oprescu, medic.

Le-a fost aproape Nicoletei Luciu, Adrianei Bahmuțeanu și lui Ani Crețu 

Dana Oprescu este șefă de secție la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului – Spitalul Clinic Polizu din București, unde se ocupă de cazuri grave. Lucrează și la unitatea medicală privată Sanador, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cât și la clinica specializată pentru femei ”Femme Boutique Medical”. A studiat la Facultatea de Medicină Generală Craiova.

Ea a asistat la nașterea mai multor vedete, precum actrița Ani Crețu, Nicoleta Luciu sau Adriana Bahmuțeanu. „Sincer, nu credeam că va reuşi. Dar Ani este o luptătoare şi ne-a confirmat că psihicul şi moralul ridicat contează enorm”, declara despre nașterea lui Ani Crețu, în 2013. „Le mulțumim tututor de la spitalul Polizu pentru atenția și grija de care au dat dovadă pentru ca Nicoleta și bebelușii să fie bine și sanatosi”, spunea soțul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI