Ce face Smiley de când este tătic, de fapt. Chiar azi le-a făcut fanilor mărturisirea

Ce face Smiley de când este tătic, de fapt. Chiar azi le-a făcut fanilor mărturisirea
Ce face Smiley de când este tătic?

Viața lui Smiley și a Ginei Pistol s-a schimbat definitiv. Cei doi se bucură acum de unele din cele mai emoționante și speciale momente – începutul unei vieți în trei. Ce face celebrul prezentator de la „Românii au talent” de când este tătic? Artistul le-a făcut fanilor mărturisirea.

Ce face Smiley de când este tătic? Artistul le-a mărturisit fanilor

Smiley e tătic cu normă întreagă de câteva zile, iar tot de acest timp trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Artistul e în culmea fericirii, cu toate că programul său s-a schimbat complet acum, dar se bucură de fiecare clipă petrecută în trei.

După ce și-a dezvăluit relația cu Gina, prezentatorul de televiziune a continuat să fie destul de transparent, așa că acum le aduce internauților vești și despre viața sa și noile schimbări. „Bună dimineața. Deși noi ne-am trezit deja de trei ore, dar cam ăsta e ritualul de dimineața. Cam acum ne liniștim. Să aveți o zi minunată”, a spus, joi dimineața, Smiley.

Într-un interviu acordat recent, celebrul artist a mărturisit că el și partenera sa fac o echipă de minune, iar proaspăta mămică s-a recuperat rapid, el ajutând de fiecare dată când avea ocazia. Cei doi se ocupă exclusiv de micuță și chiar se trezesc concomitent în timpul nopții pentru a o veghea.

„Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă.

Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley.

Fanii cuplului se bucură de noul scenariu și de faptul că au decis într-un sfârșit să dea mai multe din casă. Cei mai mulți abia așteptau să îi vadă într-o astfel de postură, iar acum iată că visul lor s-a îndeplinit.

„Aflaţi despre noi că suntem bine, în special Gina”

„Hello. Salutare, tuturor. Vă pupăm cu drag. Aflaţi despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetiţa noastră este foarte bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulţumim tutoror celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi şi energie pozitivă. Cea mai frumoasă surpriză şi cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă şi este minunată. Abia aşteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit şi cât de mult s-au bucurat oamenii pentru naşterea ei”
Smiley (Sursa: clip video facbook.com)