Smiley, propunere surpriză pentru Andra la Românii au Talent: ‘O să rupi internetul’. Răspunsul artistei

Smiley, propunere surpriză pentru Andra la Românii au Talent: ‘O să rupi internetul’. Răspunsul artistei
Smiley, propunere surpriză pentru Andra la Românii au Talent

În ediția de vineri, 29 aprilie 2022, a emisiunii Românii au Talent, Smiley a avut o propunere surpriză pentru jurata emisiunii, Andra. S-a întâmplat după momentul de muzică populară al concurentei de 18 ani, Enică Georgiana. Tânăra a interpretat cu succes o melodie din folclorul românesc, iar Smiley a supus-o la un mic test, iar concluzia i-a spus-o și Andrei.

Smiley, propunere surpriză pentru Andra la Românii au Talent

Enică Georgiana este concurenta care i-a impresionat pe jurați cu vocea sa caldă. La final, Smiley a rugat-o să interpreteze piesa sa, De unde vii la ora asta, în manieră populară. Smiley a fost plăcut impresionat de ceea ce a auzit, astfel că rezultatul artistic l-a trimis imediat cu propunerea către Andra.

„Băi, Andra, mai știi când ți-am zis să faci melodia „De unde vii la ora asta?„ pe varianta populară? Atunci când am scos piesa! Mi-a cântat fata asta (n.red. concurenta) în varianta populară și mi se pare super. Fă melodia asta cu frații Advahov, o să rupi internetul, e ireal”, i-a spus Smiley Andrei, iar Andra i-a dat dreptate.

„Da, da, așa e! Vorbesc cu ei (n.red. cu frații Advahov)”, a declarat și Andra.

Așadar, cine știe, ne-am putea aștepta de-acum la o surpriză muzicală nouă din partea Andrei, o interpretare inedită a piesei celebre „De unde vii la ora asta”, piesă pe care Smiley a lansat-o cu succes în anul 2017. Este vorba despre al doilea single lansat de Smiley în cadrul proiectului #Smiley10. Videoclipul a fost regizat de Iura Luncașu, care a marcat și prima colaborare cu artistul.

Concurenta a trecut în etapa următoare cu patru de DA, iar Andra a concluzionat.

„Concurenta are o voce foarte caldă și dacă merge și pe o variantă de muzică din Oltenia…”

Momente impresionante de folclor pe scena Românii au talent

Pe scena de la Românii au talent se desfășoară multe momente artistice din sfera folclorului, iar Andra, o artistă care iubește și cântă muzică din folclor, se declară de fiecare dată o mare admiratoare a intrepretării și jocului popular.

De altfel, în ediția de vineri, 29 aprilie 2022, a emisiunii Românii au talent, a debutat cu un joc al Călușarilor din Brănești, un grup format din 26 de membrii, cu vârste între 5 și 14 ani. Călușarii din Brănești au fost și ei pe placul juraților și au trecut în etapa următoare cu patru de DA.

O nouă ediție a emisiunii Românii au Talent are loc vineri, 6 mai 2022.