Câți bani trebuie să dai pentru ca Smiley și Gina Pistol să vină la nunta ta. Prețul e halucinant

Câți bani trebuie să dai pentru ca Smiley și Gina Pistol să vină la nunta ta. Prețul e halucinant
Cati bani trebuie sa dai pentru ca Smiley si Gina Pistol sa vina la nunta ta. Pretul e halucinant

Nu este nicio îndoială că Smiley este unul dintre cei mai apreciați și titrați artiști din industria muzicală din România. Popularitatea cântărețului îi asigură multe contracte bănoase, precum și o prezență constantă la concerte și evenimente. Cât costă să îl aduci pe Smiley să îți cânte la nuntă.

Ce tarif uriaș ar cere Smiley pentru a cânta la un eveniment privat

Smiley se bucură de foarte multă notorietate în industria muzicală autohtonă, fiind unul dintre cei mai ceruți artiști la evenimente, atât la spectacole și concerte, cât și la evenimentele private.

De exemplu, tinerii miri care își doresc să-l aduc pe iubitul Ginei Pistol să le facă atmosferă la nuntă trebuie să știe ce tarif cere Smiley pentru o oră de entertainment.

Potrivit celor de la Cancan, Smiley și bandul său fac un spectacol de neuitat la petrecerile private. Dar calitatea superioară costă, iar pentru un asemenea moment, doritorii ar fi nevoiți să achite un tarif colosal de 12.000 de euro. Desigur, show-ul este garantat.

Pe lângă onorariul de la Românii au Talent și milioanele de vizualizări pe care piesele sale le adună pe Youtube, Smiley câștigă bani frumoși și din campaniile pe imagine pe care le onorează pe rețelele sociale, acolo unde este urmărit de aproape 4 milioane de internauți.

Nici Gina Pistol nu se lasă mai prejos. Doritorii care o cheamă pe partenera de viață a lui Smiley să le fie gazda celui mai important eveniment ai vieții lor scot din buzunar suma de 1000 de euro pe oră.

Câți bani ar câștiga Gina Pistol pentru un sezon de Chefi la Cuțite

Gina Pistol este una dintre cele mai populare prezentatoare TV din România. Recent, frumoasa blondină s-a întors pe platourile de filmare ale celui mai nou sezon Chefi la Cuțite, semn că va reveni, în curând, pe micile ecrane.

Vedeta ar avea un onorariu de admirat la Antena 1, întrucât iubita lui Smiley ar putea primi, conform celor de la Impact, 15.000 de euro pentru un sezon de Chefi la Cuțite sau Asia Express, show-uri pe care le prezintă încă de la debut.

În 2021, Gina Pistol a luat o pauză de la proiectele sale din televiziune, atunci când a născut-o pe fetița sa și a lui Smiley, Josephine. Blondina a fost înlocuită cu Irina Fodor, actuala prezentatoare de la Dancing on Ice, soția lui Răzvan Fodor, actor și fost solist al formației Krypton.