15 apr. 2022 | 23:20

Cel mai frumos Golden Buzz de la Românii au Talent 2022. 3 minute de aplauze în picioare, mulți au plâns

Monden
Cel mai frumos Golden Buzz de la Românii au Talent 2022. 3 minute de aplauze în picioare, mulți au plâns
Nou Golden Buzz

Cel mai frumos Golden Buzz de la Românii au Talent 2022. Pentru el s-au acordat aplauze în picioare minute în șir, iar lacrimile din ochii spectatorilor nu au putut fi ascunse. Momentul de la Românii au Talent, ediția din 15 aprilie 2022, a fost cu adevărat emoționant, atât prin poveste, cât și prin talent.

Cel mai frumos Golden Buzz de la Românii au Talent 2022

Alexandra are 15 ani, vrea să se facă cântăreață. Pasiunea pentru cântat și-a descoperit-o la vârsta de șapte ani, iar la Românii au Talent spune că a venit să treacă în etapa următoare sau, pur și simplu, să câștige experiență.

Nu știe dacă pasiunea pentru muzică a fost moștenită pentru că a fost adoptată.

„Mamea mea biologică a murit când aveam eu 6-7 luni, avea tumoră pe creier, mai am 16 frați și surori eu sunt al 17-lea copil. Tot ce știu e că tatăl meu biologic m-a abandonat în spital. Nu a vrut să știe nimic de mine, nici măcar nu este trecut în certificatul de naștere.

Aproape de 11 luni am fost adoptată, pe părinții adoptivi îi consider părinții mei deoarece m-au crescut, m-au hrănit, m-au trimis la școală și știu că mereu mă pot baza pe ei. Sunt fericită că am o familie, dar sunt și nefericită că nu știu de unde sunt și cine sunt”, a mărturisit Alexandra înainte să urce pe scenă.”, a mărturisit Alexandra.

La momentul în care își spunea povestea, Alexandra urma să aducă pe lume o viață. Deși a mărturisit că s-a lovit de prejudecățile celor din jur, copilul din pântece îi dă forță și ceva ce, probabil, rar a simțit: fericire.

„În momentul de față urmează să fiu mamă, iar asta mi-a schimbat viața total. Mi-am dat seama că pentru acest copil eu sunt universul lui, iar fără el eu nu aș fi avut parte de fericire”, a spus Alexandra.

Momentul de pe scenă a fost înălțător, a cântat cu talent și dăruire, jurații au simțit strigătul de ajutor din glasul ei.

„Andra: Mi s-a părut că ai cântat din suflet și ai fost așa, pe refren, ca un strigăt, mi-a plăcut și mesajul și cum l-ai transmis.

Andi: E o bucurie să te ascultăm pe tine. Când pui pasiune în tot ceea ce faci, asta se vede, iar vocea se vede că o ai dintotdeauna.

Mihai Bobonete: Mi-e foarte greu să zic ceva, pentru că mi-ai atins o coardă sensibilă, m-a impresionat ceva peste așteptările mele, cred că vocea pe care am auzit-o în seara asta este de departe peste 100 de voci pe care le aud în fiecare zi la radio sau din muzica noastră românească”.

Dragoș Bucur a acordat primul lui Golden Buzz

Dragoș Bucur, impresionat de încărcătura emoțională și de talent, a simțit nevoia să „răspundă” „strigătului de ajutor” al adolescentei și acordat primul său Golden Buzz, fapt care a adus imensă bucurie pe chipul concurentei, dar și pe al celor care o aplaudau la scenă deschisă, înlăcrimați.

„Eu cred că fiecare dintre noi ajungem acolo unde suntem ca rezultat al vieții pe care o ducem și a experiențelor prin care trecem. Faptul că ai fost adoptată îți aduce un bagaj emoțional puternic, vine cu niște traume și frustrări, iar prestația ta din seara asta vine cu această încărcătură.

Ești un copil extraordinar, o adolescentă care poate să răstoarne munții. Mi se pare că mi-ai transmis așa un mesaj, o iau personal și cred că trebuie să mergi până în capăt”, a spus Dragoș Bucur, la rându-i, tată al unui copil adoptat.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro