Smiley, moment savuros la Românii au talent. Andra și Pavel Bartoș au râs de el

Smiley, moment savuros la Românii au talent. Andra și Pavel Bartoș au râs de el
Smiley a făcut un moment savuros la Românii au talent: Andra și Pavel Batoș au râs de el

„De ce stăm? Haide”, a fost replica lui Smiley. Nu știa ce-l așteaptă, altminteri s-ar fi bucurat că poate așteapta liniștit pe scaunul lui. De altfel, primele momente ale ediției 12 ”Românii au talent” l-au avut ca punct central pe artist, care a căzut de pe scaun pe neașteptate. Alexandra Dinu și echipa au sărit să-l ajute, în timp ce Andra și Pavel Bartoș nu conteneau de râs.

Smiley, cu capul în nori. A fost protagonistul unui moment savuros la Românii au talent

„Ce faci, Smiley”, l-a întrebat Florin Călinescu. „Măi, Smiley, ești nebun?”, a spus Andra, în timp ce rădea și încerca să îi dea o mână de ajutor, aranjându-i scaunul, în vreme ce cântărețul încerca să se ridica.

  • „Andrei, cum adică, tu ai picat așa? Tu îți dai seama ce norocos e? În culise, scaunele sunt lipite de perete? De ce, ai încercat să adormi? Băi, ai copil acasă. Ai grijă, omule”, a întrebat Pavel Bartoș printre râsete.
  • „M-am aplecat pentru o sticlă de apă și am căzut”, a motivat cântărețul.
  • „Stai liniștit, Smiley, și mie mi s-a mai întâmplat”, l-a alinat Florin Călinescu.

Nu e prima dată când se întâmplă 

El a mai căzut de pe scaun, de această dată intenționat, în ediția anterioară, când pe scenă și-a făcut apariția Marina Grigoreva, din Rusia, care a dansat la bară. Concurenta l-a vrăjit cu trupul ei pe artist de cum a intrat pe scenă, astfel că s-a aruncat de pe scaun pe podea, fiind neputincios în fața armoniei corpului concurentei, dar și a prestanței sale, aceasta purtând o pereche de tocuri parcă interminabile.

  • „A căzut Smiley! Ajutor, vă rog!”, i-a sărit în ajutor colega Andra.
  • „Marina, am stat și m-am gândit tot numărul ce a vrut să transmită dansul. M-am gândit la toate metaforele posibile și tot nu-mi dau seama”, a spus cântărețul, fascinat de moment.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI