Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane

Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
Smiley, gest incredibil pe strazile Capitalei

Fanii lui Smiley au fost în culmea fericirii, în ultimele două zile. Ce surpriză minunată le-a făcut simpaticul jurat de la Românii au Talent celor mai înfocați admiratori ai săi. Toți oamenii au ieșit pe balcoane, spre bucuria cântărețului.

Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Smiley este unul dintre cei mai iubiți, talentați și populari artiști din România. Iubitul Ginei Pistol a știut, dintotdeauna, cum să ajungă la sufletele oamenilor.

Așa cum și-a obișnuit deja fanii cu tot felul de surprize muzicale, de când a devenit tătic lui Smiley parcă îi vine inspirația să facă gesturi din ce în ce mai plăcute și pe sufletul ascultătorilor săi. Celebrul cântăreț a reușit să-i dea pe spate pe admiratorii săi, încă o dată.

„Maine seara de la 9, 9 si ceva, FIX, vreau sa ma vad LIVE cu toti cei care au propus o data, un titlu sau o rima pentru piesa pe care o public vineri: Noi doi si noaptea. Sa fiti LIVE maine seara pe Instagram sau Facebook si sa-mi scrieti adresele voastre in comentarii. o sa aleg cativa oameni, la care merg cu masina, sa le pun noua piesa in exclusivitate si premiera. chiar de la balconul tau. maine seara dupa 9, da? THE SHOW JUST BEGAN!”, a fost mesajul pe care Smiley l-a pus pe pagina lui oficială de Facebook.

Smiley și-a vizitat fanii din București

Cu ocazia lansării noii sale piese „Noi doi și noaptea”, Smiley s-a gândit să le ofere fanilor săi un concert unu la unu. Ce înseamnă asta? Ei bine, solistul s-a urcat în mașina personală, plimbându-se pe străzile din Capitală, și a oprit în fața blocurilor în care locuiesc fanii săi, pentru a le dezvălui românilor cum sună noua lui melodie, la prima audiție.

Reacția melomanilor a fost una incredibilă. Au râs, au cântat și s-au bucurat alături de cântărețul lor preferat, ascultând piesa al cărei nume fanii l-au ales.

„Mai punem o dată! Fiți atenți! (…) Noi acum mergem prin oraș, ca nebunii. N-am mai mers demult prin oraș seara cu mașina. Pune una cea mai veche. Să vedem dacă o știți pe asta. Noi umblăm prin oraș și alegem trei oameni de pe Internet, de aici din București, cât mai aproape de noi. (…)

Vă mulțumesc pentru toate invitațiile pe care mi le-ați făcut prin toate orașele din lume. Vă promit că în unele dintre ele o să ajung mâine. Sper că vă place fragmentul ăsta pe care vi l-am pus. Piesa e mai lungă de atât”, a spus Smiley pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI