Smiley, dezvăluire tristă despre fiica lui. Fanii se vor supăra, cu siguranță

Smiley, dezvăluire tristă despre fiica lui. Fanii se vor supăra, cu siguranță
Smiley, dezvaluire trista despre fiica lui

Oops, fanii lui Smiley sigur se vor întrista, cu siguranță, cînd vor afla aceste vești. De ce nu vor artistul și Gina Pistol să o arate pe fiica lor publicului. Decizia lor a fost anunțată admiratorilor celor două vedete din mediul online. 

Smiley, dezvăluire tristă despre fiica lui Josephine

Data de 9 martie 2021 este o zi pe care Smiley și Gina Pistol nu o vor uita niciodată. Atunci, micuța Josephine Ana venea pe lume, umplându-le casa și sufletele de bucurii proaspeților părinți, al căror tabloul de familie este acum complet. Fetița are acum o lună și jumătate și, cu toate acestea, cele două vedete nu au expus-o public, spre dezamăgirea fanilor care abia așteaptă să o vadă pe micuța prințesă.

Admiratorii simpaticului artist și al frumoasei prezentatoare de la Antena 1 sunt foarte curioși să cunoască cel mai nou membru al familiei celor două vedete, fapt pentru care insistă în mediul online cu tot felul de mesaje. Smiley a fost cel care a intervenit și a lămurit problema, spunând că o va prezenta pe fiica lor lumii abia în momentul în care micuța Josephine va dori acest lucru:

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, a declarat simpaticul artist pe contul său oficial de TikTok.

Cum se descurcă Smiley cu îngrijirea fiicei sale Josephine

Smiley este foarte implicat în creșterea fiicei sale și o ajută pe iubita lui cu tot ceea ce poate. Partenerul Ginei Pistol pare a fi bărbatul ideal, iar toate fanele acestuia sunt tare mândre de el. Micuța Jo, așa cum este alintată de către internauți, este răsfățata casei, iar Smiley este pur și simplu topit după micuța lui prințesă.

Deși spune că nu este un as al schimbatului scutecelor, Smiley este însărcinat cu buna dispoziție a bebelușei, îi cântă și o leagănă. Să nu uităm că este expert în a o hrăni cu biberonul, atunci cînd nu este alăptată de mămică.

„Gina este cu alăptatul, este maestră în schimbarea scutecului, eu nu. Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul, de râgâială, deci sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu liniștitul, îi mai cânt”, a completat Smiley pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI