Smiley, decizie surpriză după ce Gina Pistol a născut. Ce a făcut artistul

Smiley, decizie surpriză după ce Gina Pistol a născut. Ce a făcut artistul
Smiley, decizie surpriza dupa ce Gina Pistol a nascut

Ce decizie a luat Smiley, la numai două zile după ce Gina Pistol a născut-o pe fetița lor. Oare ce va spune prezentatoarea de la Chefi la Cuțite despre acest lucru? Fanii au fost impresionați de gestul artistului.

Smiley, decizie surpriză după ce Gina Pistol a născut

Fericire mare în casa lui Smiley. Artistul și frumoasa Gina Pistol au devenit părinții unei fetițe superbe, acum două zile. Momentul mult așteptat de admiratorii celor două vedete a sosit, iar internauții au trimis mii de mesaje de felicitări pentru Smiley și Gina Pistol, pentru a-i ura fiicei lor tot ce este mai bun pe lume.

Nașterea a decurs ca la carte, atât mama cât și bebelușa se simt foarte bine și vor fi externați, în curând, de la Sanador. Pentru că este primul lor copil și simt că au nevoie de puțină asistență din partea unor persoane cu experiență, Smiley a apelat la sprijinul mamei sale pentru a le da o mână de ajutor cu îngrijirea bebelușei. Soacra Ginei Pistol se va muta la ei acasă, pentru a participa la creșterea nepoțicii sale.

Și când fanele sale credeau că nu-l pot iubi mai mult decât îl îndrăgesc deja, Smiley a făcut un alt gest deosebit care a topit inimile tuturor admiratoarelor sale din România și nu numai. Artistul a plecat, împreună cu fratele său, la o mânăstire în apropiere de București, probabil pentru a mulțumi Divinității pentru darul minunat pe care i l-a dăruit și că fetița lui este sănătoasă. Gina Pistol a fost cea care a declarat, în numeroase rânduri, că medicii nu îi dădeau mari șanse de a rămâne însărcinată, așa că sarcina pe care a purtat-o în ultimele luni poate fi considerată un miracol.

Gina Pistol a născut o fetiță pe 9 martie 2021

Fericirea se citește pe chipurile lor. Smiley și Gina Pistol au devenit marți, 9 martie, părinți pentru prima dată, atunci când au întâmpinat venirea pe lume a bebelușei lor. Cele două vedete au făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare, pentru a împărtăși bucuria cu prietenii lor virtuali:

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3.

Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a declarat Smiley, vizibil emoționat.

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi in stare”, a spus Gina Pistol, la puțin timp după ce a născut fetița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI