Gina Pistol a născut. Ce a făcut Smiley fix înainte să ajungă la spital. Primele declarații despre fiica lor VIDEO

Gina Pistol a născut. Ce a făcut Smiley fix înainte să ajungă la spital. Primele declarații despre fiica lor VIDEO
Gina Pistol a născut. Ce a făcut Smiley fix înainte să ajungă la spital. Ce bărbat!

Bucurie mare pentru Smiley și Gina Pistol! Vedeta de la Antena 1 tocmai a adus pe lume o fetiță, iar artistul nu își mai încape în piele de mândrie. Ce a făcut Smiley fix înainte să ajungă la spital. Femeile ar fi invidioase pe Gina Pistol.

Gina Pistol a născut o fetiță pe 9 martie

Fericire în casa artistului Smiley. Iubita lui Gina Pistol tocmai a născut, iar artistul este în culmea fericirii. Cele două vedete au așteptat venirea pe lume a fetiței lor, care acum le-a umplut sufletele de bucurie. Frumoasa prezentatoare de la Chefi la Cuțite a născut la Sanador, iar Smiley le-a întâmpinat pe cele mai importante femei din viața lui cu două buchete superbe de flori, un gest romantic care ar face invidioasă orice domnișoară.

Gina Pistol și Smiley au pregătit deja dormitorul fetiței lor și abia așteaptă să vină acasă cu odorul lor, al cărui nume încă nu a fost dezvăluit public.

„Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept”, a mărturisit Gina Pistol într-o filmare postată în mediul online, acum puțin timp.

Smiley, prima declarație despre fiica lui

La scurt timp după ce iubita lui, Gina Pistol, a adus pe lume primul lor copil, Smiley nu a mai putut păstra tăcerea. Aristul și-a exprimat fericirea într-un mesaj public, adresat fanilor săi:

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3.

Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley către fanii lui, extrem de bucuros că a devenit tătic.

”Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi in stare”, este mesajul publicat de Gina Pistol, la scurt timp după ce a născut.

Cum se pregătește Smiley să fie tătic

Ca orice proaspăt tătic, Smiley este foarte emoționat de ideea de a fi părinte, în special de fată, lucru pe care el îl consideră mult mai greu decât a fi tată de băiat. Făcând o retrospectivă a anului 2020, artistul se gândește la toate lucrurile bune care i s-au întâmplat, în ciuda pandemiei de coronavirus.

„În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.

A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.

Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită ”, le-a declarat Smiley colegilor săi Mihai Bobonete, Răzvan Fodor și DOC în cadrul unui podcast de pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI