09 mart. 2021 | 21:39

A născut în mare secret gemeni, înaintea Ginei Pistol! Cum se simte cântăreața noastră

Monden
A născut în mare secret gemeni, înaintea Ginei Pistol! Cum se simte cântăreața noastră
A nascut in mare secret gemeni, inaintea Ginei Pistol

 Luna martie a anului 2021 aduce vești frumoase pentru vedetele din România. După un an în care foarte multe cupluri s-au destrămat, iată că 2021 se anunță a fi un an prosper pentru botezuri. Cine este artista care a născut o pereche de gemeni, în mare secret, înaintea Ginei Pistol. Fanii au rămas fără cuvinte. Cum se simte faimoasa solistă.

A născut în mare secret gemeni, înaintea Ginei Pistol!

Dacă anul 2020 a fost un an greu pentru majoritatea vedetelor din România, un an în care foarte multe cupluri s-au destrămat și multe căsnicii s-au terminat în divorț, iată că anul 2021 a început cum nu se putea mai bine. Ziua de 9 martie a adus bucurie în suflet frumoasei Gina Pistol. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a născut o fetiță în decursul după-amiezii de miercuri, spre fericirea ei și a lui Smiley. Cu toate acestea, o altă mare artistă a născut, în mare secret, o pereche de gemeni cu doar câteva zile înaintea focoasei blondine.

Este vorba despre artista Letiția Moisescu. La doar un an după ce a devenit mămică pentru prima dată, în ianuarie 2020 când a adus-o pe lume pe fiica ei, Daina, acum artista și-a văzut visul devenit realitate, după ce în dimineața zilei de 3 martie 2021 a adus pe lume doi băieți gemeni. Fiii cântăreței au primit numele de Sasha Gabriel și Vlad Mihail.

„Mămica de gemeni: de doua ori mai multa fericire! Acum 2 ani spuneam: La multi ani,mama! MARTIE, este si despre mine acum…. am 3 ingerasi: DAINA si GEMENII (frățiorii frumosi). Mama este cea care iarta, ofera un zambet si o imbratisare cand avem cea mai mare nevoie, are grija de noi si ne poarta in gand constant. Mamele isi lasa in urma toate nevoile personale pentru ca ai lor copii sa aiba tot ce isi doresc si ce le trebuie. O mama face totul pentru copilul sau, cu dragoste neconditionata.”, a scris vedeta pe contul ei personal de Facebook.

Letiția Moisescu, primele declarații după ce a devenit mamă de gemeni

Letiția Moisescu a fost foarte discretă în privința sarcinii sale gemelare și nu a reușit să le facă o surpriză de neuitat fanilor săi, cu doar câteva zile în urmă. Faimoasa solistă a născut prin cezariană la o clinică privată din București și totul a decurs de minune, deși proaspăta mămică a avut foarte multe emoții.

„A decurs totul, pot spune, ca la carte. Mulțumim pe această cale medicului, pentru ca este un înger pe pămant și face minuni pe lumea asta. Eu am avut un ușor atac de panică în timpul operației. Deși eu rar clachez sau am atacuri de orice fel, însă uite că de data asta am avut. Eu așa îmi explic, pentru că treceam prin tot felul de stări. Durere de cap, presiune, senzație de vomă, apoi ma lăsau brusc. Cred că emoția de a face cunoștință cu gemenii a fost foarte intensă’.

Am dus sarcina până la 37 de săptămâni și este, pot spune, destul de mult, mai ales în sarcină gemelară. Eu am plecat oricum la drum în sarcină cu o oarecare teamă, pentru că am rămas foarte repede gravidă după sarcina cu Daina. Însă totul este bine când vezi că poți să naști la termen”, a declarat Letiția Moisescu, în exclusivitate, pentru spynews.ro

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro