Slavia Praga – CFR Cluj 0-1, FOTO & VIDEO. Victorie superbă pentru Dan Petrescu pe terenul celei mai puternice echipe din grupă

Slavia Praga - CFR Cluj 0-1, FOTO & VIDEO. Victorie superbă pentru Dan Petrescu pe terenul celei mai puternice echipe din grupă

Dan Petrescu a spus că se teme foarte tare înaintea meciului Slavia Praga – CFR Cluj. De data aceasta temerile antrenorului s-au confirmat, pentru că echipa gazdă a atacat în valuri. Fosta echipă a lui Nicolae Stanciu a ratat o mulțime de ocazii și a trimis și de două ori în bară. Și Scuffet a reușit un meci senzațional, așa cum își dorea și „Bursucul”, portarul italian reușind câteva intervenții superbe.

Singurul gol al partidei l-a marcat Janga Rangelo, după pasa lui Camora din ultimul minut al primei reprize. Atacantul născut în Olanda, care joacă în reprezentativa statului Curacao, a înscris la primul său meci în trupa din Gruia.

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 și are acum patru puncte, la fel ca celelalte adversare din grupe.

Slavia Praga – CFR Cluj 0-1

MIN 90+5. Final de meci, CFR Cluj se impune cu 1-0.

MIN 88. Boateng a fost înlocuit de Svek.

MIN 86. Ewerton a șutat frumos, surprinzător, dar Scuffet reține. O nouă intervenție spectaculoasă.

MIN 77. Două schimbări la CFR Cluj. Au intrat Buș și Braun, au ieșit Yeboah și Deac.

MIN 76. Slavia Praga atacă în valuri! Traore se descurcă bine în careu și șutează, Scuffet scoate de sub bară.

MIN 70. Malele a intrat pe teren în locul lui Janga Rangelo. atacantul care a marcat pentru CFR Cluj.

MIN 62. Gazdele combină frumos și Usor șutează pe poartă. Scuffet reține.

MIN 61. Scuffet, o nouă intervenție superbă, după o lovitură liberă executată frumos de Ewerton.

MIN 60. Ciprian Deac faultează și primește cartonașul galben.

MIN 50. Muhar primește cartonașul galben.

MIN 49. Olayinka reușește să preia un balon, se întoarce frumos, dar șutul său este respins de Scuffet. Intervenție senzațională a portarului de la CFR Cluj. Va fi o repriză infernală pentru CFR Cluj.

MIN 46. A început repriza secundă.

MIN 45+2. Final de repriză.

MIN 45. GOOOOOL CFR Cluj!!!!! Camora demarează pe partea stângă și trimite frumos în careu de unde Janga Rangelo șutează impecabil din careu de lângă un adversar. Un gol marcat împotriva cursului jocului. Este primul gol în tricoul lui CFR Cluj pentru atacantul născut în Olanda care joacă în naționala statului Curacao, unde a jucat în 27 de partide și a marcat 13 goluri. Jucătorul este împrumutat de la Apollon Limassol.

Min 41. O nouă ocazie mare pentru Slavia. Provod șutează din afara careului, în diagonală, dar mingea lovește din nou bara.

MIN 40. Camora centrează bine, dar Deac trimite cu capul mult pe lângă poartă. Jucătorul lui CFR s-a grăbit.

MIN 33. Gazdele domină autoritar partida în aceste momente. Kacharaba scapă în partea dreaptă și este blocat de Kolinger.

MIN  32. Yuri faultează și primește cartonașul galben.

MIN 24. Ocazie foarte mare Slavia Praga. Yuri respinge greșit, iar balonul a ajuns la Olayinka al cărui șut frumos a lovit bara. Emoții pentru trupa lui Dan Petrescu.

MIN 15. Emoții pentru Dan Petrescu. Scuffet are probleme și solicită intervenția echipei medicale. Se pare că lucrurile s-au rezolvat, iar portarul rămâne pe teren.

MIN 11. Ocazie mare pentru Slavia Praga. Scuffet respinge miraculos mingea trimisă din careu de Olaynka, cu capul, după ce a fost scăpat din marcaj de Yuri, iar Yeboah a îndepărtat pericolul.

MIN 1. Meciul a început palpitant. Portarul gazdelor a greșit, dar Yeboah nu a profitat. Mingea a ajuns rapid în careul lui CFR Cluj, dar Cristi Manea intră la sacrificiu și îndepărtează pericolul. Două faze în primele 50 de secunde.

MIN 1. A început partida de la Praga. În cealaltă partidă a grupei Sivasspor – FC Ballkani 3-4.

Slavia Praga – CFR Cluj, echipele de start

SLAVIA PRAGA: Kolar – Doudera, Kacharaba, Ousou, Jurasek – Sevcik, Tiehi – Usor, Provod, Olayinka – Tecl
REZERVE: Dvorak, Sirotnik – Dorley, Sor, Ewerton, Traore, Jurasek, Kricfalusi, Biegon, Subert, Labik
ANTRENOR: Jindřich Trpišovský

CFR CLUJ: Scuffet – Manea, Yuri, Kolinger, Camora – Deac, Boateng, Muhar, Roger – Janga, Yeboah
REZERVE: Gal, Bălgrădean – Brucic, Malele, Petrila, Mistrati, Hoban, Cvek, Braun, Buș
ANTRENOR: Dan Petrescu

Stadion: Eden Arena
Arbitru: Fabio Maresca / Asistenți: Preti Fabiano, Giorgio Peretti (toți din Italia)

Slavia Praga – CFR Cluj este duelul din Europa unde Dan Petrescu și jucătorii lui trebuie să încerce să-și îmbuneze patronul și fanii. Antrenorul a fost la un pas să fie dat afară, după înfrângerea din duelul cu Sivasspor, de pe teren propriu. Neluțu Varga s-a enervat când a văzut că echipa joacă slab și a negociat cu Andrea Mandorlini și Cosmin Contra. „Bursucul” s-a ținut tare de scaun și a amintit că are o clauză de reziliere a contractului de 400.000 de euro. Cu acest argument a reușit să-și îmbuneze șeful.

CFR Cluj este ultima în grupa din Europa Conference League, iar Dan Petrescu nu-și pune prea mari speranțe în duelul din Cehia. Slavia este echipa de pe primul loc, iar în campionat este la doar un punct de lider având un meci mai puțin disputat.

„Slavia are cea mai bună echipă din grupă, în ultimii 3 ani a ajuns în grupele Ligii, în sferturile Europa League și în sferturile Conference League. În meciurile de acasă, au marcat 40 de goluri și au primit 3, 9 meciuri, 9 victorii! Într-un amical cu Rapid, locul doi din România, a bătut cu 7-1”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă desfășurată la Praga, cu o zi înaintea confruntării.

Slavia Praga – CFR Cluj, echipe probabile

CFR Cluj nu-l are la Praga pe cel mai bun om din apărare. Andrei Burcă s-a accidentat la echipa națională, iar Dan Petrescu i-a transmis portarului Simone Scuffet că prestația lui va fi foarte importantă.

„Va trebui să facă meciul vieții. Statistica la meciurile lor de acasă e de 25 de șuturi, dintre care jumătate sune pe poartă. Cu Balkani au avut 29, dar acum sperăm să nu aibă atâtea șuturi și ocazii.

Dar avem nevoie ca Simone Scufet să facă un meci fantastic mâine. Toți jucătorii trebuie să se mobilizeze, să dea ce au mai bun. Nu avem ce pierde, ei sunt favoriți, să jucăm mai descătușați”, a mai spus Dan Petrescu.

ECHIPELE PROBABILE

SLAVIA PRAGA: 28. Mandous – 21. Doudera, 4. Ousou, 30. Kașaraba, 33. Jurasek – 5. Tlehi, 17. Provod – 8. Masopust, 32. Lingr, 16. Usor – 9. Olayinka

REZERVE: 1. Kolář, 34. Sirotník, 11. Tecl, 12. Santos, 19. Dorley, 22. Ewerton, 27. I. Traoré, 41. Kričfaluši, 44. Biegon, 49. Kopáček, 53. Beran
ABSENT: Schranz (accidentat)
ANTRENOR: Jindřich Trpišovský

CFR CLUJ: 1. Scuffet – 4. Cr. Manea, 33. Kolinger, 44. Yuri, 45. Camora – 10. C. Deac, 21. Boateng, 40. Cvek – 15. Yeboah, 9. Malele, 11. Petrila

REZERVE: 34. Bălgrădean, 2. Brucici, 6. Billong, 8. Roger, 20. Mistrati, 28. Hoban, 32. Janga, 47. Braun, 73. Muhar, 99. S. Buș
ABSENȚI: Debeljuh, Burcă, Bordeianu (accidentați)

Stadion: Eden Arena
Arbitru: Fabio Maresca / Asistenți: Preti Fabiano, Giorgio Peretti (toți din Italia)

Cine transmite la TV Slavia Praga – CFR Cluj

Slavia Praga – CFR Cluj începe la ora 22.00. Partida va putea fi urmărită în direct pe PRO Arena, dar și pe site-ul playtech.ro. Duelul dintre Silkeborg și FCSB va începe la ora 19.45 și va putea fi vizionat pe postul tv PRO Arena.