Cum „a răcit” Dan Petrescu chiar înaintea discuției decisive cu Neluțu Varga. Motivul surpriză din spatele acestei amânări

Cum „a răcit” Dan Petrescu chiar înaintea discuției decisive cu Neluțu Varga. Motivul surpriză din spatele acestei amânări

Dan Petrescu „a răcit” brusc după meciul FC Argeș – CFR Cluj și a avut scuza perfectă, ca să nu mai mai ajungă la discuția cu patronul Neluțu Varga. Playsport.ro a aflat despre ce este vorba. Fostul internațional are două oferte din Anglia și „și-a luat timp” pentru negocieri. Ambele formații sunt din liga a doua.

Cum „a răcit” Dan Petrescu, imediat după meciul FC Argeș – CFR Cluj

Dan Petrescu și Neluțu Varga ar fi trebuit să se întâlnească după meciul FC Argeș – CFR Cluj și să negocieze termenii despărțirii. Doar că antrenorul „a răcit”! Cel puțin așa a fost varianta oficială. Tehnicianul nu a avut nicio problemă în timpul partidei, dar nici la interviurile de la final, însă după câteva ore a devenit brusc „indisponibil” pentru confruntarea decisivă cu patronul. A mai și transmis că se teme că este vorba de COVID-19, iar în aceste condiții întâlnirea ar constitui un potențial pericol pentru Neluțu Varga, care acum câteva luni a fost internat în spital din cauza unui atac cerebral.

Playsport.ro a aflat că este vorba de o strategie a lui Dan Petrescu. „Bursucul” are două oferte din Anglia și a vrut să aibă timp pentru discuții. Huddersfield și West Bromwich sunt cele două echipe care s-au interesat de el, mai spune sursa citată.

Iar Dan Petrescu nu a făcut niciodată un secret că își dorește să antreneze în Anglia și vrea să profite de situația de la aceste două formații din liga a doua. Huddersfield se află pe penultimul loc și are pe bancă doi „interimari”, în vreme West Bromwich se află doar două poziții mai sus, iar conducătorii formației vor să renunțe la Steve Bruce.

Nu este prima oară când o echipă din Anglia „îi face cu ochiul” lui Dan Petrescu. Antrenorul român a fost și pe lista altor două grupări. Crystal Palace și Southampton.

Dan Petrescu și Neluțu Varga, scandal înaintea meciului FC Argeș – CFR Cluj

Dan Petrescu și Neluțu Varga s-au contrat serios înaintea partidei FC Argeș – CFR Cluj. Antrenorul s-a plâns că nu este sprijinit de club, iar patronul i-a transmis că nu este mulțumit de el și că ar fi bine să plece, fără să se mai gândească la clauza de 400.000 de euro. „Bursucul” i-a răspuns dur că are doi ani de contract și că nu are de gând să plece.

Din cauza acestor probleme, Neluțu Varga a fost nevoit să amâne negocierile cu Cosmin Contra, antrenorul pe care ar vrea să-l aducă după ce Dan Petrescu semnează rezilierea.