CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu. Un fost selecționer al naționalei României „a bătut palma” cu Neluțu Varga

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu. Un fost selecționer al naționalei României „a bătut palma” cu Neluțu Varga

Divorțul dintre Dan Petrescu și CFR Cluj pare iminent, iar conducătorii clubului au găsit rapid un nou antrenor. Cosmin Contra este alesul conducătorilor din Gruia. Fostul selecționer și patronul Neluțu Varga au ajuns la un acord pentru un nou contract.

Cosmin Contra, varianta surpriză de la CFR Cluj după despărțirea de Dan Petrescu

Conducătorii lui CFR Cluj i-au găsit deja înlocuitor lui Dan Petrescu, semn că nu mai există cale de împăcare între patronul clubului și antrenorul care a contribuit la câștigarea a cinci titluri. Gsp.ro scrie că noul tehnician al echipei va fi Cosmin Contra. Fostul selecționer ar fi ajuns la un acord cu patronul Neluțu Varga și va prelua formația din Gruia imediat ce se va rezilia contractul cu Dan Petrescu.

Rapiditatea cu care CFR Cluj și-a găsit antrenor arată că cei care conduc gruparea se gândesc de ceva vreme la despărțirea de Dan Petrescu. Asta deși patronul spunea că nu există nicio negociere și că se va apela la un antrenor care se află deja în curtea clubului.

„Noi nu suntem disperați să numim un nou antrenor. Avem antrenori în cadrul clubului. Îl avem pe Alin Minteuan, care este angajatul nostru și când am apelat la el mereu a răspuns bine și a făcut lucruri bune”, spunea Neluțu Varga, după ce l-a atacat pe Dan Petrescu în ziua meciului FC Argeș – CFR Cluj 0-1.

Cosmin Contra, antrenorul care nu mai voia „să audă de România”

Cosmin Contra este liber de contract după ce Al Ittihad nu i-a oferit o nouă înțelegere. „Guriță” nu a mai antrenat în România de doi ani, după dezastrul de la Dinamo, când echipa s-a destrămat pentru că jucătorii și antrenorii nu au fost plătiți. După ce a plecat din „Ștefan cel Mare” a spus că nu va mai antrena niciodată în România.

„Pentru mine, experiențele în România se termină cu acest proiect. Nu mă mai interesează nici naționala, nici echipele de club”, a afirmat antrenorul pe 3 decembrie 2020.

CFR Cluj a urcat pe locul 4 după succesul cu FC Argeș. În grupele Europa Conference League a câștigat un punct în două etape.