Simona Sensual s-a căsătorit în secret? Gestul care a dat-o de gol

Simona Sensual s-a căsătorit în secret? Gestul care a dat-o de gol
Simona Sensual s-a căsătorit în secret Gestul care a dat-o de gol

Simona Suhoi, cunoscută în showbiz ca Simona Sensual, a dat un interviu unei emisiuni TV. În urma acestuia mulți dintre cei ce au urmărit emisiunea s-au întrebat dacă aceasta s-a căsătorit în secret.

Simona Sensual s-a căsătorit în secret? Gestul care a dat-o de gol

Unii dintre telespectatori cred că aceasta s-ar fi dat singur de gol. Prin declarațiile pe care le-a făcut, Simona Sensual a stârnit numeroase controverse. Aceasta a dat de înțeles că ar fi îmbrăcat în mare secret rochia de mireasă. Simona a evitat să ofere un răspuns după ce a fost întrebată dacă este sau nu măritată.

“Toate lucrurile în viața mea sunt exact cum trebuie să fie, nu mai mult, nu mai puțin. Sunt exact așa cum vrea să fie de sus! Eu am avut relații cu logodnă, am avut relații lungi. Eu am avut logodnici, ceea ce zic eu că e ok. (…) Cu siguranță e cel mai important lucru să te măriți”, a declarat Simona  Suhoi la o emisiune de la Antena Stars.

Frumoasa brunetă a postat recent pe Facebook imagini cu superbele plaje unde se relaxează. Acum, aceasta este într-o vacanță pe insula Boracay din Filipine.

Vrea sa-și deschidă o afacere

Cu mai bine de o lună în urmă, Simona a dezvălui că vrea sa-și deschidă o afacere cu care crede că va da lovitura. Ea a accesat fonduri europene nerambursabile în valoare de 50,000 de euro. Este vorba de o fabrică de prăjituri și alte produse de brutărie și panificație, care va face livrări în toată România.

Simona Sensual brunetă
Simona Sensual s-a căsătorit în secret Gestul care a dat-o de gol

”Sunt extrem de fericită. Este o afacere în care cred, iar faptul că am reușit să accesăm fonduri îmi dă și mai multă speranță. Brandul sub care o să vindem produsele noastre se numește: Adonai și înseamnă Dumnezeu în limba ebraică”, a declarat Simona Suhoi pentru wowbiz.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI