Simona Trașcă, schimbare total neașteptată. Ce se vede acum pe corpul ei

Simona Trașcă, schimbare total neașteptată. Ce se vede acum pe corpul ei
Simona Trașcă, schimbare total neașteptată

Simona Trașcă suportă din ce în ce mai greu auto-izolarea recomandată foarte ferm de Guvernul României. Starea de urgență a epuizat-o pe celebra mondenă, obișnuită să iasă în fiecare zi în oraș, să danseze prin cluburi și să petreacă până dimineața.

Simona Trașcă, schimbare total neașteptată

Auto-izolarea este și mai grea pentru Simona Trașcă, deoarece nu are un iubit în brateșe căruia să se izoleze, cel puțin din câte a declarat vedeta. Cu toate acestea, blondina a ocolit puțin legea și a chemat acasă un prieten care s-o ajute să-și înfrumusețeze pielea.

Așadar, Simona Trașcă a renunțat puțin la distanțarea socială și și-a făcut un nou tatuaj. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un instantaneu în care se vede cum prietenul îi face durerosul tatuaj. Că este un citat celebru, sau, poate, numele persoanei iubite, încă nu știm, dar cu siguranță vom afla, deoarece voluptoasa vedetă obișnuiește să-și țină prietenii virtuali la curent cu cele mai noi fotografii ale sale.

Simona Trașcă, schimbare total neașteptată
Simona Trașcă, schimbare total neașteptată

Vedeta și-a făcut un nou tatuaj

Simona Trașcă a încercat să mai alunge monotonia auto-izolării cu acest ultim tatuaj, deoarece suportă din ce în ce mai greu statul în casă. „Când se termină toată perioada asta nu mai stau acasă deloc! O sa dorm și afară pe bancă numai în casă nu mai vreau”, a scris Simona pe Instagram.

Simona Trașcă a fost implicată într-un adevărat scandal, după ce, la începutul anului, au apărut poze cu ea dezbrăcată. Mai mult, chiar vedeta a recunosc că există și niște filmulețe deochiate, dar care nu au ajuns pe internet, mai ales după ce vedeta l-a amenințat crunt pe posesorul respectivelor filmări.

„Până la urmă cred că foarte multe cupluri fac chestia asta. Nici nu ştiam dacă să vin aici să-mi cer scuze sau nu. Nu ştiu, poate că e urât să vadă lumea, dar până la urmă ce…”, a declarat Simona Traşcă în emisiunea „Agenţia VIP”, de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

„Vreau să-i transmit cuiva, în direct, că dacă cumva o să dea nişte filmuleţe pe care le are doar şi doar el o să fie groasă. O să regrete”, a spus blondina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI