Petrecere de fițe pentru soțul Andreei Tonciu. Anamaria Prodan, apariție de milioane

Petrecere așteptată de ziua soțului Andreei Tonciu. Cum și-a făcut apariția Anamaria Prodan?

Petrecere mare în familia Andreei Tonciu! Fosta asistentă de televiziune și-a serbat soțul, iar alături de cei doi soți s-au alăturat cunoscuții nași de cununie și prietenii cei mai apropiați.

Petrecere de fițe pentru soțul Andreei Tonciu

Soțul Andreei Tonciu s-a bucurat de atenția tuturor în cursul zilei de ieri, când cei mai dragi oameni din viața sa au fost alături de el și l-au felicitat de ziua sa de naștere. Desigur că nu aveau cum să lipsească tocmai nașii de cununie ai soților. Anamaria și Laurențiu Reghecampf și-au făcut apariția în ținute extrem de luxoase și elegante, așa cum ne-au obișnuit. Deși se zvonea că Andreea și bărbatul care i-a dăruit o fiică nu se mai înțeleg și sunt din ce în ce mai aproape să ajungă la notar, lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. Concurenta de la Bravo, ai Stil îi face declarații extrem de emoționante de dragoste bărbatului, iar relația lor pare că stă pe roze, deci nici urmă de divorț.

”La mulți ani iubirea mea! Astăzi de ziua ta vreau să-ți mulțumesc pentru că ești parte din viața mea, mă iubești si ma sprijini necondiționat și mai ales vreau să-ți spun că tu mi-ai făcut cel mai frumos cadou pe care putea să mi-l facă cineva vreodată, pe fetița noastra iubita Rebecca! Te iubesc și îți multumesc că ai ales să faci parte din viața mea! ❤️❤️❤️”
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu, Dani Niculescu, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Andreea Tonciu, Dani Niculescu, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

„Mai vreau un copil”

Pentru a pune capăt zvonurilor, Dani Niculescu a susținut că au existat certuri între ei, acestea fiind lucruri normale. Dar niciodată nu s-a pus problema ca vreunul dintre ei să plece de acasă sau să ceară divorțul. De asemenea, a mai mărturisit și că își dorește foarte mult încă un copil.

„Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva. Chiar mă gândesc să ne mutăm, într-un an, de la apartament la vilă, casă. Mai vreau un copil, ce-o vrea Dumnezeu, fată, băiat, îmi doresc…într-un an, doi, vreau și chiar mă gândesc”
Dani Niculescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI