Simona Hapciuc, furioasă după eliminarea de la Survivor România. Cine trebuia să iasă, de fapt, în locul ei

Simona Hapciuc, furioasă după eliminarea de la Survivor România. Cine trebuia să iasă, de fapt, în locul ei
Simona Hapciuc, furioasa dupa eliminarea de la Survivor Romania

Duminică, 21 februarie, Simona Hapciuc de la Faimoși a fost eliminată de la Survivor România, în urma voturilor celor de acasă. Frumoasa șatenă a fost furioasă după ce a fost eliminată din jungla dominicană. Cine trebuia să iasă, de fapt, în locul ei. Declarațiile ei spun totul.

Simona Hapciuc, furioasă după eliminarea de la Survivor România

Ziua și scandalul pentru concurenții de la Survivor România. Duminică 21 februarie, Simona Hapciuc de la Faimoși a părăsit Survivor, după votul publicului. Vedeta a fost furioasă pentru că a fost eliminată din cadrul competiției care are loc în Republica Dominicană. Sportiva a declarat la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D că i se pare o nedreptate faptul că a părăsit competiția. Mai mult de atât, Faimoasa a mărturisit că, în opinia ei, Jador și Culiță Sterp ar fi trebuit să iasă în locul ei.

„Din echipa mea consider că ar fi fost alte patru persoane care ar fi trebuit să iasă inaintea mea. Erau Majda, Culiță, Roxana Nemeș și Jador. Consider că am fost mai bună ca Jador pe traseu. Dar Survivor nu e doar un joc sportiv, e și un joc de strategii. Când am venit aici, nu am vrut să intru în strategii, în grupulețe și am avut de pierdut, am fost o persoană cu coloană vertebrală, am spus ce am avut de spus și asta mi-a adus antipatii din partea celorlalți”, a declarat Simona Hapciuc la Kanal D.

Ce a declarat Simona Hapciuc fix înainte de a pleca de la Survivor România

Tot răul spre bine. Chiar dacă drumul ei la Survivor România s-a terminat și s-a ofticat pentru că este o fire competitivă, căreia nu îi place să piardă, Simona de la Faimoși se bucură de faptul că își va revedea copilul, de care i-a fost cel mai dor în Republica Dominicană.

„Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori. Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce am făcut în această competiție. Consider că am dat totul. Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor. Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine”, a declarat fosta concurentă înainte să părăsească Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI