01 feb. 2021 | 19:26

Simona Hapciuc, distrusă de Jador la Survivor România: „Sunt efectiv dărâmată”

Monden
Simona Hapciuc, distrusă de Jador la Survivor România:
Simona Hapciuc, distrusă de Jador la Survivor România: "Sunt efectiv dărâmată"

Simona Hapciuc de la „Survivor România” a povestit despre conflictul în care a fost implicată. De la ce a pornit și unde s-a ajuns în urma unui schimb de replici între coechipieri?

Simona Hapciuc, conflict cu colegii

Concurenta de la „Survivor România 2021” a avut parte de neplăceri în cadrul competiției la care participă. Tânăra a intrat într-un conflict cu cei din echipa Faimoșilor. De la un banal gest, concurenta a ajuns să izbucnească în lacrimi, de față cu colegii ei.

Conflictul ar fi pornit de la o discuție întreruptă de Georgiana Lupu, noua membră a echipei Faimoșilor. În acel moment, Simona i-a atras atenția colegei sale că are prostul obicei de a vorbi peste ceilalți. De aici ar fi pornit schimbul dur de replici venit din partea coechipierilor, care au criticat-o pe Simona. Cu ochii în lacrimi, tânăra a vorbit despre atacul dur la care a fost supusă din partea celorlalți concurenți.

Simona, critici dure din partea coechipierilor

Concurenta a povestit cum i s-au adresat cuvinte dure care ar fi afectat-o profund. Totodată, Simona se simte nedreptățită de reacția colegilor și declară că nu și-ar dori să fie nimeni în pielea ei. Ea este de părere că cei din echipa ei au reacționat dur la adresa ei și consideră că aceștia au dat dovadă de răutate.

„Mi s-au adresat cuvinte foarte grele. As vrea doar să se înțeleagă că sunt efectiv dărâmată înăuntrul meu. De la începutul competiției nu am gresit absolut deloc nimanui cu nimic, daca am gresit mereu m-am dus si mi-am cerut scuze si i-am rugat să îmi inteleaga comportamentul putin mai impulsiv. Dar mereu am încercat sa ii ajut, am stat, am vorbit cu ei, cu băietii, cu fetele. Asta pentru că sunt foarte inimoasă si vreau mereu să ajut si nu treacă si altii prin ce am trecut eu. M-au pus la zid si au aruncat în minte cu tot ce au putut ei. M-au făcut ipocrită, falsă, mincinoasă. Am momente când simt că o să clachez din punct de vedere psihic pentru ca toata lumea devine foarte foarte rea. Singura problema e ca suntem foarte rai unii cu altii si nu inteleg de ce. Trebuie sa fim o echipa unita pentru ca jocul abia a inceput, mai sunt 4 luni.

Concurenta luptă la Survivor pentru copilul ei

Simona Hapciuc este o tânăra mămică. Ea susține că a intrat în competiția de la Survivor cu scopul de a lupta pentru copilul ei și pentru a-i oferi o viață mai bună acestuia.

Ce facem, ne dam in cap unul altuia? Ce e cu rautatea asta?? Mie nu mi-a venit sa cred câtă rautate a iesit din ei. Sunt si eu un suflet, cate sa îndur? Ăla ma face într-un fel, ala imi spune ca nu sunt buna, ala tipa la mine. Sunt un suflet de femeie, am venit aici sa lupt pentru copilul meu sa ii ofer o viata mai buna si mi se pare ca s-au pus toti baietii in capul meu si vor sa imi dea un sut si sa ma arunce in mare”,a mărturisit Simona din echipa Faimoșilor.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro