Cine este Simona Hapciuc de la Survivor, de fapt. Ce face concurenta din echipa Faimoșilor

Cine este Simona Hapciuc de la Survivor, de fapt. Ce face concurenta din echipa Faimoșilor
Tot ce trebuie să ştii despre Simona Hapciuc, noua concurentă de la Survivor România

Sezonul al doilea Survivor România e pe cale să înceapă, iar pe lista celebrităţilor care au şansa să demonstreze că pot supravieţui celor mai grele condiţii se aflaă şi o blondină care va lua ochii tuturor bărbaţilor. Iată cine este Simona Hapciuc, concurenta din echipa Faimoşilor!

Simona Hapiuc, în sezonul 2 Survivor

Sezonul al doilea Survivor România va debuta sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la ora 20:00. Concurenţii au ajuns deja în Republica Dominicană, unde au început deja probele concursului prezentat de Dan Pavel. Dacă este să ne luăm după vedetele din acest an, show-ul va fi unul exploziv. Printre personalităţile din echipa Faimoşilor se numără şi o bombă sexy – Simona Hapciuc.

Desigur, acum bărbaţii sunt curioşi să afle detalii despre blondină: cine este, de fapt, şi ce face în viaţa de zi cu zi. Actriţă, dar şi antrenor de fitness, aceasta a practicat timp de 12 ani şi kickboxing, lucru care o face pe Simona să aibă încredere că va face faţă oricăror condiţii de trăi.

“Să fiu o supraviețuitoare nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi și a sta nemâncată cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mamă minunată și o sportivă complexă.

Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la Survivor România este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice”, spune Simona Hapciuc, conform wowbiz.ro.

Simona Hapciuc, imagini incendiare pe reţetele de socializare

Cunoscută telespectatorilor din “Trăsniţii” (sitcom Prima TV), Simona Hapciuc, în vârstă de 30 de ani, este una dintre cele mai sexy prezenţe de pe Instagram. Actriţa nu ezită să posteze imagini incendiare stârnind imaginaţia tuturor bărbaţilor. Dacă este să ne luăm după fotografii, aceasta este şi o gospodină desăvârşită. Preparatele sale sănătoase sunt încercate de mulţi dintre internauţii care doresc să ducă un stil de viaţa sănătos.

Concurenții celui de-al doilea sezon Survivor România sunt:

Echipa Faimoșilor: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Echipa Războinicilor: Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiţă, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI