Simona Halep spulberă tot la Australian Open. Fostul lider mondial și-a dezvăluit secretul succeselor

Simona Halep spulberă tot la Australian Open. Fostul lider mondial și-a dezvăluit secretul succeselor
Simona Halep a ajuns la cea de-a șaptea victorie consecutivă pe pământ australian de la debutul noului sezon

Simona Halep spulberă tot la Australian Open. Fostul lider mondial pare determinată să recupereze terenul pierdut anul trecut, din cauza accidentărilor. Actualul număr 15 WTA și-a propus pentru 2022 reintrarea în Top 10 WTA. Dar Simona Halep e încă dornică de victorii, după cum arată și modul în care își „execută” adversarele în noul sezon. Deja, ea a ajuns la cea de-a 7-a victorie consecutivă pe pământ australian.

Simona Halep spulberă tot la Australian Open

Simona Halep spulberă tot la Australian Open. Pentru fostul lider mondial, problemele din 2021 par doar un vis urât tot mai îndepărtat. Jucătoarea din Constanța pre determinată să recupereze terenul pierdut în sezonul trecut din cauza accidentărilor.

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a învins-o, joi, pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 83 WTA), scor 6-2, 6-0. Soția lui Toni Iuruc s-a calificat, astfel, în turul 3 la Australian Open. Acolo o va întâlni pe Danka Kovinic (27 de ani, 98 WTA), din Muntenegru. Aceasta a eliminat-o, tot joi, pe Emma Răducanu, scor 4-6, 6-4, 3-6. Prin urmare, un prim meci direct între Halep și Răducanu nu va avea loc nici de această dată.

Simona Halep a ajuns la cea de-a 7-a victorie consecutivă pe pământ australian de la startul sezonului. Ea a triumfat la Melbourne Summer Set 1, impunându-se în cele 5 partide ale turneului. Iar acum este la cea de-a doua reușită în prima competiție de Grand Slam a sezonului. Ea și-a adjudecat deja un cec de 221.000 de dolari australieni, aproximativ 140.000 de euro.

Fostul lider mondial și-a dezvăluit secretul succeselor

Simona Halep a făcut o dezvăluire neașteptată la finalul partidei contra braziliencei Beatriz Haddad Maia. Ea a mărturisit, cu umor, că secretul rezultatelor sale bune stă în meniul neschimbat pe care îl are de la sosirea în Australia.

„Secretul? Am mâncat aceeași mâncare de când am venit aici. Am mâncat ouă, șuncă și cașcaval. Nu am schimbat mult regimul. A fost greu să aștept toată ziua și să aștept meciul de dinainte. M-am motivat să fiu concentrată și să joc bine. Haddad Maia nu a jucat rău, dar eu am fost foarte agresivă și am câștigat.

Mă simt foarte bine că joc. Am 30 de ani, sunt mai relaxată. Anul trecut nu a fost ușor. Nu am jucat 3-4 luni, dar am revenit mai puternică. Sunt gata să muncesc mai mult și să fac meciuri bune”, a declarat Simona Halep la interviul de la finalul partidei, conform gsp.ro.

Simona Halep a intrat și mai mult în grațiile publicului australian după ce a declarat că ar putea fi australiancă. Întrebată despre legătură cu Australia și dacă se consideră australiancă pe jumătate, datorită relației strânse cu antrenorul Darren Cahill, Halep a încuviințat râzând,

„Dacă sunteți gata să mă primiți, pot fi australiancă. Da, puteți să-mi spuneți „Aussie Simona”, e noua poreclă. Vă mulțumesc pentru sprijin”, a spus Halep, spre încântarea fanilor din tribunele Arenei Rod Laver din Melbourne Park.

Simona Halep a încheiat partida din turul 2 aproape de miezul nopții, la Melbourne. Ea va trebui să joace, vineri, în primul tur al probei de dublu, unde face pereche cu Gabriela Ruse. Ele vor întâlni cuplul făcut de românca Jaqueline Cristian și nemțoaica Andrea Petkovic. Partida nu va începe mai devreme de ora 6.00, ora României, adică 15.00, la Melbourne.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI