Simona Halep, reacție de mare campioană după victoria de la Australian Open. Cu cine joacă în optimi

Simona Halep, reacție de mare campioană după victoria de la Australian Open. Cu cine joacă în optimi
Simona Halep, reactie dupa victoria din turul 3 la Australian Open

Pentru a cincea oară consecutiv s-a calificat Simona Halep în faza optimilor de la Australian Open. Jucătoarea de tenis româncă a avut și o reacție de mare campioană după victoria de la Australian Open împotriva jucătoarei Danka Kovinic. Iată cu cine va juca în optimile acestui turneu.

Simona Halep, reacție de mare campioană după victoria de la Australian Open

Simona Halep a avut și o reacție, după ce s-a calificat în faza optimilor turneului Australian Open.

„Mă simt grozav, mai ales că pot juca în optimi din nou. Mă simt excelent în Australia, poate de asta joc atât de bine, mai ales în fața acestui public frumos căruia îi mulțumesc că a rămas pe căldura asta. Simt că sunt aproape de cel mai bun nivel al meu. Simt că am jucat grozav, dar Danka a fost obosită, a avut un meci foarte greu înainte.

Este de fiecare dată o provocare mare să evoluez pe acest teren și să dau tot ce am mai bun. Sunt foarte mulțumită cu ce am jucat și de abia aștept următorul joc.

Pare că sunt relaxată, dar mă simt mereu concentrată, mă simt încrezătoare acum pentru că anul trecut am avut parte de un meci foarte greu. Acum mă pot bucura că joc tenis, sunt fericită și mă bucur că pot să fiu aici”, a spus aceasta.

Cine este Alize Cornet, adversara Simonei Halep din optimile Australian Open

Simona Halep o va întâlni în faza de optimi pe Alize Cornet, învingătoare contra Tamarei Zidanšek, 2-1 la seturi. Ea este este una dintre jucătoarele cu personalitate din circuitul WTA și deja a produs o surpriză la acest turneu, după ce a eliminat-o în turul 2 pe Garbine Muguruza.

Franțuzoaica Alize Cornet are 32 de ani, se clasează pe 61 WTA și s-a calificat ultima dată în optimile Australian Open în 2009, fiind cel mai bun rezultat al ei la Antipozi. Cel mai bun moment al carierei sale a fost în februarie 2009, când s-a clasat pe locul 11 WTA. Ea are la activ 6 turnee cucerite la simplu în carieră.

De precizat este că  Simona Halep și Alize Cornet s-au înfruntat până acum de 4 ori în carieră. Singura victorie a Simonei Halep în faţa acesteia a fost în 2013, la Turneul Campioanelor de la Sofia.

Amintim că Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) a învins-o clar pe muntenegreanca Danka Kovinic (27 de ani, 83 WTA), cu scorul 6-2, 6-1 în turul III de la Australian Open.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI