Ce s-a schimbat la Simona Halep de când s-a căsătorit cu Toni Iuruc. A recunoscut cu gura ei

Ce s-a schimbat la Simona Halep de când s-a căsătorit cu Toni Iuruc. A recunoscut cu gura ei
Simona Halep a recunoscut că este mai calmă de când s-a măritat cu Toni Iuruc

Ce s-a schimbat la Simona Halep de când s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Fostul lider mondial s-a calificat, joi, în turul 3 la Australian Open. Românca a învins-o brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 83 WTA), scor 6-2, 6-0. Ea o va întâlni în următoarea rundă pe Danka Kovinic (27 de ani, 98 WTA), din Muntenegru. Simona Halep a făcut cîteva declarații la finalul partidei Haddad Maia, unele dintre ele făcând referire și la căsnicia cu Toni Iuruc.

Ce s-a schimbat la Simona Halep de când s-a căsătorit cu Toni Iuruc

Ce s-a schimbat la Simona Halep de când s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Jucătoarea din Constanța a învins-o, joi, pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 83 WTA), scor 6-2, 6-0. Numărul 15 mondial  s-a calificat, astfel, în turul 3 la Australian Open. Acolo o va întâlni pe Danka Kovinic (27 de ani, 98 WTA), din Muntenegru. Aceasta a eliminat-o, tot joi, pe Emma Răducanu, scor 4-6, 6-4, 3-6.

Simona Halep a ajuns la a 7-a victorie consecutivă de la debutul noului sezon. Ea a recunoscut că secretul rezultatelor sale din Australia stă în meniul neschimbat de la sosirea sa pe continentul de la Antipozi.

„Secretul? Am mâncat aceeași mâncare de când am venit aici. Am mâncat ouă, șuncă și cașcaval. Nu am schimbat mult regimul. A fost greu să aștept toată ziua și să aștept meciul de dinainte. M-am motivat să fiu concentrată și să joc bine. Haddad Maia nu a jucat rău, dar eu am fost foarte agresivă și am câștigat.

Mă simt foarte bine că joc. Am 30 de ani, sunt mai relaxată. Anul trecut nu a fost ușor. Nu am jucat 3-4 luni, dar am revenit mai puternică. Sunt gata să muncesc mai mult și să fac meciuri bune”, a declarat Simona Halep la flash-interviul de pe teren, de la finalul partidei.

A recunoscut cu gura ei

Simona Halep a mai oferit declarații și pentru expertul Eurosport, suedezul Mats Wilander, fost număr 1 ATP. Acesta a întrebat-o pe româncă în ce măsură căsătoria cu Toni Iuruc i-a schimbat viața și pe ea însăși. Cei doi s-au cununat civil pe 15 septembrie, anul trecut.

„Viața mea nu e atât de diferită. Soțul meu e aici cu mine, mă susține să joc. Mă simt fericită în afara terenului, probabil asta mă ajută și pe teren. Nu s-a schimbat nimic, tenisul e prioritatea mea. Încerc să joc cât de bine pot. Văd niște lucruri diferit acum în ce privește tenisul. Înainte nu îmi era ușor, îmi era dificilă perioada cu bulele de protecție, dar acum mă simt mult mai bine.

Simt că viața mea e frumoasă acum, iar în tenis am reușit tot ce mi-am dorit. Acum doar vreau să mă bucur de tenis. Cu siguranță că sunt motivată, iar uneori mă enervez pe teren. Asta nu se va schimba niciodată, dar sunt mai calmă și încerc să mă controlez mai bine din punct de vedere emoțional”, a declarat Simona Halep, conform Eurosport.

Simona Halep a mai recunoscut că ar prefera să mai câștige un Grand Slam în loc să redevină numărul 1 mondial.

„Prefer Grand Slam-ul. Sunt foarte departe de locul 1. Voi munci în continuare, iar dacă titlul de Grand Slam vine, m-aș bucura foarte mult”, a spus Simona Halep.

Simona Halep va juca sâmbătă în turul 3 de la Australian Open, la o oră ce va fi comunicată de organizatori. Până atunci, vineri, nu mai devreme de ora 6.00, ora României, ea va lua startul și în proba de dublu a competiției. Perechea Simona Halep – Gabriela Ruse va întâlni tot o româncă, Jaqueline Cristian. Aceasta face cuplu cu nemțoaica Andrea Petkovic.