16 sept. 2022 | 09:45

Simona Halep, cucerită de Roger Federer. „L-am văzut acolo și am înlemnit”. Unde s-au întâlnit cei doi sportivi

Sport
Simona Halep, cucerită de Roger Federer. „L-am văzut acolo și am înlemnit”. Unde s-au întâlnit cei doi sportivi

Roger Federer, omul care a câștigat 20 de turnee de Grand Slam, a decis să se retragă la 41 de ani. Pentru Simona Halep este un idol. Jucătoarea din România a spus că este singurul pe care îl urmărește la televizor. A dezvăluit și ce emoții uriașe a avut când l-a întâlnit prima oară.

Simona Halep, emoționată la prima întâlnire cu Roger Federer

Roger Federer și-a anunțat retragerea după ce va participa la o competiție programată luna aceasta. Are 41 de ani, mai multe operații, iar din cauza problemelor medicale nu a jucat de mai bine de un an, mai precis din iunie 2021 când a participat la Wimbledon.

Jucătorul elvețian lasă în urmă în moștenire fabuloasă. A câștigat 20 de turnee de Grand Slam, 103 competiții ATP și a doborât mai multe recorduri stabilite de jucători de legendă.

Simona Halep a dezvăluit într-un interviu că este singurul jucător la meciurile căruia se uită frecvent. Sportiva din România și-a adus aminte și cum l-a întâlnit și ce emoții uriașe a avut în acel moment.

„Era anul 2007 și eram la Wimbledon, la juniori. M-am dus să racordez o rachetă și l-am văzut acolo. Am înlemnit. I-am întins legitimația și l-am rugat dacă poate să-mi dea un autograf.

A fost foarte călduros. M-a întrebat ce fac acolo și mi-a dat un sentiment foarte plăcut. Chiar dacă era un jucător imens încă de pe atunci, a stat și a vorbit cu mine”, a povestit fostul număr 1 mondial WTA, la Digi Sport.

Roger Federer o apreciază pe Simona Halep și a spus într-o conferință de presă că jucătoarea din România merită toate laudele. În acel moment, sportiva din Constanța se afla pe primul loc WTA.

„Nimeni n-ar trebui să-i ia nimic din reușita Simonei Halep. A avut de multă vreme un vis și l-a împlinit. Merită să fie numărul unu mondial și trebuie respectată, chiar dacă nu a câștigat un turneu de Mare Șlem. Nu doar acestea contează. Ea muncește foarte mult, arată în formă, participă în foarte multe turnee, ceea ce ar merita o recompensă. Eu sunt foarte fericit pentru ea”, a explicat Roger Federer.

Roger Federer, copil de mingi la meciul lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a vorbit în exclusivitate pentru playtech.ro despre anunțul lui Roger Federer. A spus că elvețianul a jucat foarte mult „din talent” fără să depună prea mare efort.

„Îl cunosc foarte bine, ne-am întâlnit de mai multe ori. Mi-a fost și băiat de mingi la un turneu în Elveția, când avea 12 ani. Este un tip rezervat, nu vorbește mult. Este un tip foarte modest”, a afirmat Năstase, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Mai mulți jurnaliști specializați au spus că retragerea lui Federer însemnă despărțirea de „ultimul clasic al tenisului”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro