13 apr. 2020 | 16:33

Simona Gherghe a dat vestea cea mare. Ce se întâmplă în familia ei

Știri generale
Simona Gherghe a dat vestea cea mare. Ce se întâmplă în familia ei
Simona Gherghe a dat vestea cea mare. Ce se întâmplă în familia ei

Simona Gherghe și soțul ei sunt mai fericiți ca niciodată, deoarece Vlad, fiul lor care peste o lună va împlini un an de viață, a făcut primii săi pași.

Simona Gherghe a dat vestea cea mare. Ce se întâmplă în familia ei

S-a întâmplat chiar într-o zi călduroasă de luni, când toată familia a ieșit la soare, în grădină. Vlad este sprijini de mâini de către fosta prezentatoare Acces Direct și iată că face primii pași din viață. Este aproape să-și piardă echilibrul și să cadă, în momentul în care Vlad spune ”lasă-l!”.

”Hai, copăcel”, îi spune Simona, iar Vlad, fericit nevoie mare, calcă legădându-se, aproape să cadă. Simona îl sprijină, dar soțul ei intervine, din nou: ”Dă-i drumul!”

În peisaj mai apare și surioara lui Vlad, care este vizibil emoționantă de marele eveniment din viața frățiorului.

Momentul este filmat de soțul Simonei Gherghe, Răzvan Săndulescu, și urcat de Simona pe pagina de socializare, cu precizările de rigoare: ”Indiferent cum ne simțim, cât de greu ne e, cât de nesiguri suntem, viața merge mai departe! Și va fi așa, atâta vreme cât un băiețel face primii lui pași, cât un bebeluș se naște sau un copil râde cu poftă. Câtă vreme ne putem bucura de un răsărit și-un apus de soare sau de o cină în familie. E Săptămâna Mare, să nu va pierdeți speranța! Viața merge mai departe, prieteni! #statiacasa #timpcufamilia #vladioan #primiiluipasi.”

A renunțat la Acces Direct

Simona Gherghe a ales să nu mai prezinte emisiuneaa Acces Direct, după mai mulți ani. Ea a ales să se dedice vieții de familie.

„Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”, a spus Simona Gherghe pentru revista Viva.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Meghan îl duce pe Harry în Nigeria, în căutarea rădăcinilor familiei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Horoscop 11 mai 2024. Berbecii iau o decizie importantă, Scorpionii au un moment de sinceritate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro