Simona Florescu primeşte semne de la Ion Dichiseanu. Ce îi cere regretatul actor în vis fostei sale soţii

Simona Florescu primeşte semne de la Ion Dichiseanu. Ce îi cere regretatul actor în vis fostei sale soţii
Simona Florescu primeşte semne de la Ion Dichiseanu.

Maestrul Ion Dichiseanu s-a stins din viață în urmă cu cinci luni, însă fosta soție, Simona Florescu, și fiica acestuia, Ioana încă nu și-au revenit după pierderea suferită.

Simona Florescu primeşte semne de la Ion Dichiseanu

Astfel, Simona Florescu a povestit că actorul îi apare adesea în vis și a dezvăluit ce semne primește de la el. Pe data de 20 octombrie, îndrăgitul actor ar fi împlinit vârsta de 88 de ani, iar Simona Florescu, fosta soție, și-ar fi dorit să poată invita mai mulți prieteni ca să-i cinească memoria. Ea a spus că regretatului actor îi plăcea mereu ca de ziua lui să dea o petrecere. Dar, din cauza restricțiilor impuse, o astfel de întâlnire nu se va putea organiza.

Simona Florescu îl deplânge încă pe fostul soț și a spus că chiar primește semne de la el. Ea a mărturisit că Ion Dichiseanu îi cere în vis tot felul de lucruri.

“Chiar și azi noapte l-am visat. Cel mai mult Ioana îl visează. Cere tot felul de lucruri, Ioanei i-a cerut lucruri în vis și ea a cumpărat și a dat de pomană. Se interesează de ce se întâmplă în casă.

Și Anastasia l-a visat, el îi așeza jucăriile de fiecare dată. Noi ne gândim că el e acolo, undeva, ne veghează și este un ax al vieții noastre.

Nu este ușor, dar încercăm să ne ocupăm timpul cu diverse activități ca să trecem mai ușor peste situațiile vieții noastre”, a spus Simona Florescu la Exclusiv VIP, la Prima TV.

”El este cu noi”

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a mai spus că toată familia face planuri ca și când acesta ar trăi.

“El este cu noi, iar noi facem planuri pentru el. Și-ar fi dorit să mai joace într-un film, să scoată un album. Noi continuăm planurile lui ca și cum ar fi aici. Ioana pregătește o carte, o voi lasă pe ea să povestească.

Stau foarte mult la povești cu Ioana și Adrian, ne uităm la filme, ne uităm pe casete. Ne aducem aminte de toate trăsnăile pe care le făcea Dichi”, a mai spus Simona Florescu în emisiunea citată.

Ion Dichiseanu a murit la data de 20 mai, în jurul orei 15.00, la Spitalul Floreasca, acolo unde era internat de câteva luni. Actorul avea 87 de ani și ajunsese la spital din cauza unei infecții cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI