Ce decizie a luat fiica lui Ion Dichiseanu, la 5 luni de la moartea tatălui său. Încă suferă enorm

Ce decizie a luat fiica lui Ion Dichiseanu, la 5 luni de la moartea tatălui său. Încă suferă enorm
Ce decizie a luat Ioana Dichiseanu, la 5 luni de la moartea marelui actor

Au trecut cinci luni de zile de când marele actor Ion Dichiseanu a părăsit această lume, lăsând un gol imens în sufletele românilor de pretutindeni. Ioana, fiica regretatului artist, a luat o decizie radicală. Ce va face cântăreața în onoarea tatălui său.

Ioana Dichiseanu nu se poate desprinde de hainele regretatului ei tată

Ion Dichiseanu a murit acum cinci luni de zile, iar de atunci România a încetat să mai zâmbească. Marele actor al teatrului și filmului românesc s-a stins din viață pe 20 mai 2021, iar trecerea lui la cele sfinte a afectat-o extrem de tare pe fiica lui Ioana.

Cei doi au avut o relație extrem de apropiată, iar Ioana Dichiseanu încă nu se poate desprinde de hainele și obiectele care au aparținut tatălui ei, omul pe care l-a iubit enorm. Deși a donat câteva dintre lucrurile marelui maestru, fiica lui Ion Dichiseanu a mărturisit că a păstrat costumul alb și pantofii cu care artistul mergea la spectacole.

„Am dat câteva lucruri, dar nu mă pot despărți de hainele lui. I-am păstrat costumul lui preferat, alb. Când mă mai uit la lucrurile sale, simt că mă răscolesc, dar în același timp am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau.”, a declarat Ioana Dichiseanu îndurerată, exclusiv pentru Fanatik.

Fiica lui Ion Dichiseanu scoate o carte în onoarea regretatului actor

Frumoasa artistă a observat multe coincidențe numerologice în privința decesului tatălui ei. De asemenea, fiica lui Ion Dichiseanu a declarat că vrea să scrie o carte în semn de omagiu pentru regretatul ei părinte.

Pe 20 noiembrie se împlinesc șase luni de la moartea lui Ion Dichiseanu, iar fiica lui Ioana își dorește să-i organizeze o slujbă creștinească, urmând toate orânduielile bisericești.

„Sunt multe lucruri interesante de spus, multe coincidențe. Culmea este că el a murit la vârsta de 87 de ani, eu m-am născut în anul 1987. Eu aveam 33 de ani când a plecat, el s-a născut în 1933. Eu cred că totul are un sens. Nu pot să găsesc o explicație la aceste lucruri.

Când a rămas însărcinată, mama și-a dorit să semăn cu tata. Dacă sunt nemachiată, parcă aș fi sora geamănă a lui. Atât de tare semănăm. Până și ridurile de expresie le-am moștenit de la el. Și alunițele le am exact în aceleași locuri.

Mi-aș fi dorit pe 20 octombrie să facem o masă la restaurant, dar cu restricțiile astea și cu situația pe care o trăim îmi este și frică. Vom face, însă, o slujbă religioasă, cum este creștinește.

Am multe proiecte care îl implică pe el. Cu unele am început deja. Sunt câteva și pe plan muzical. Sunt mai multe planuri. Pregătesc chiar și o carte.”, a completat Ioana Dichiseanu pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI