Ce a transmis Simona Florescu după 3 zile de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Mesajul emoționant

Ce a transmis Simona Florescu după 3 zile de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Mesajul emoționant
Simona Florescu, dărâmată de durere după moartea lui Ion Dichiseanu

Vestea că Ion Dichiseanu s-a stins din viață a lovit multe persoane. Moartea cunoscutului maestru a îndurerat o țară întreagă, așa că nu este de mirare că fosta lui soție, Simona Florescu, este îngenunchiată de durere încă de când a primit vestea. Aceasta a decis să transmită un mesaj la 3 zile de la înmormântarea fostului partener ce a stârnit lacrimile tuturor.

Ce mesaj a transmis Simona Florescu. Ți se rupe sufletul

Ion Dichiseanu a încetat din viață la vârsta de 87 de ani. Acesta a murit la Spitalul Floreasca din București, unde se afla internat după ce se infectase cu o bacterie ce i-a afectat plămânii. Familia a sperat până în ultimele clipe că își va reveni, pentru că nu mai era conectat la aparate și începuse să mănânce singur, dar ghinionul s-a abătut asupra maestrului.

Simona Florescu a resimțit moartea fostului soț din plin, mai ales pentru că aceasta avea o legătură foarte puternică cu Ion Dichiseanu. Aceasta a decis să își strige durerea pe rețelele de socializare, unde le-a transmis tuturor un mesaj ce pune accentul pe clipele grele prin care trece. Chiar dacă maestrul nu mai este printre noi, fosta lui soție consideră că o va proteja chiar și de sus.

„Steaua mea e tristă, nu mai strălucește, dar Dichi este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi. Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre si ale celor care il iubesc. Lumină și iubire veșnică, Dichi drag!”, a scris Simona Florescu pe Facebook.

Simona Florescu trece prin clipe grele. Moartea fostului soț a îngenunchiat-o de durere

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au fost căsătoriți timp de 22 de ani, chiar dacă gurile rele nu le-au dat șanse de reușită încă de la începutul relației. Între ei era o diferență de vârstă foarte mare, ținând cont că maestrul avea 54 de ani în momentul în care și-a unit destinul cu aleasa lui, ce avea pe atunci 19 ani.

Fosta parteneră recunoștea, mai târziu, că a aflat ce vârsta avea alesul ei doar la Starea Civilă, în momentul în care a decis să îl ia de bărbat, dar nu i-a păsat. Cei doi au împreună o fiică, Ioana, ce a avut grijă ca maestrului să nu îi lipsească nimic în ultimele momente. Chiar dacă Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat, eu au rămas în relații extrem de bune după despărțirea oficială și s-au sprijinit în fiecare moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI