Serghei Mizil s-a săturat de certurile dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie: ‘E strict treaba lor ce fac!’ EXCLUSIV

Serghei Mizil s-a săturat de certurile dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie: 'E strict treaba lor ce fac!' EXCLUSIV
Serghei Mizil, Oana și Marian Vanghelie

Serghei Mizil este un cunoscut personaj din fosta protipendadă comunistă. Dar, se pare că nu mai e la fel de interesat ca pe vremuri de maniera în care evoluează relația conjugală a nepoatei sale. Se știe că Oana Niculescu-Mizil și Marian Vanghelie sunt despărțiți, iar totul nu a fost chiar fără scandal. Acesta a confirmat, exclusiv pentru Playtech Știri, că nu e deloc sănătos să se mai amestece în celebra familie.

Serghei Mizil: „Nu cunosc nimic din ce întâmplă acolo!”

Serghei Mizil nu a dorit să ofere prea multe amănunte despre motivele care stau în spatele deciziei sale, de această dată. „Nu cunosc nimic din ce se întâmplă acolo! Nu mă amestec în oala lor. E strict treaba lor ce fac. Nu ne consultăm, nici nu am știam despre planurile lor. Și nici ei nu m-au căutat!”, a sunat declarația lui Serghei Mizil, exclusiv pentru Playtech Știri.

S-au despărțit din nou, în urmă cu aproape o lună. „Sentimentul de iubire încă există”

Deși s-au împăcat și totul părea frumos în familia lor, iată că, la începutul lunii noiembrie, Oana Mizil a confirmat că au luat o pauză de la relație:

„Suntem într-o perioadă pe care nouă ne place să o numim una de pauză. Una în care încercăm să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece”, a precizat Oana Mizil acum mai bine de trei săptămâni pentru wowbiz.ro.

Ea adăuga că partenerul ei e foarte schimbat: „Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă am speranța că vine o minune peste noi. Că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie”, a adăugat Oana Mizil.

Marian Vanghelie a fost ales de patru ori primar al Sectorului 5. Celebrul politician a ocupat funcția timp de 15 ani, între 2000 și 2015. La rândul ei, Oana Niculescu-Mizil a avut două mandate de deputat PSD, între 2008 și 2016. Cei doi au recunoscut oficial că formează un cuplu din 2012. În urma relației a apărut și o fetiță, Maria, în vârstă de 6 ani.

Vezi și: De ce s-au certat de fapt Marian Vanghelie și Oana Mizil. Dezvăluiri bombă despre Bogdan Diaconu, bărbatul care ar fi declanșat furia fostului primar (Exclusiv)

Serghei Mizil susține că nu a vorbit nici cu el, nici cu ea

Serghei Mizil a ținut să precizeze că nu a vorbit nici cu nepoata lui, dar nici cu Marian Vanghelie, referitor la ultimele lor certuri. Atitudinea lui Serghei Mizil e una cel puțin surprinzătoare, dat fiind că, în vara anului trecut, când Oanei și Marian au avut de depășit câteva momente mai delicate, acesta era la cunoștință cu cele întâmplate.

Mai mult, Serghei Mizil a lăsat impresia că e de partea lui Marian Vanghelie, cel acuzat pe atunci că își molestase soția. Lunile din urmă au adus însă o anume stare tensionată și între unchi și nepoată, lucru însă nici confirmat, nici infirmat de vreuna dintre cele două părți.

Una peste alta, ultimii doi ani au adus în casa familiei Oanei Mizil și a lui Marian Vanghelie o serie de provocări fără precedent. Vara trecută, spre finele lunii iulie, Marian și-a bătut soția, care a avut apoi nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, Oana Mizil a obținut un ordin de protecție.

Urmăriți Playtech.ro și pe