13 mart. 2023 | 18:02

Șerban Huidu revine la pupitrul ”Cronicii Cârcotașilor” după demisia Ioanei Petric: „E un moment special, în care emisiunea se reface” EXCLUSIV

Monden
Șerban Huidu revine la pupitrul ”Cronicii Cârcotașilor” după demisia Ioanei Petric: „E un moment special, în care emisiunea se reface” EXCLUSIV
Serban Huidu revine la Cronica Carcotasilor

Șerban Huidu (46 de ani) se întoarce pe micul ecran, începând de miercuri, 15 martie, de la ora 20.00. Tot la „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV. „Părintele-fondator” al uneia dintre cele mai longevive emisiuni din audiovizualul românesc ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre decizia sa, care are legătură cu retragerea fostei „bebelușe” Ioana Petric din distribuția producției tv.

Șerban Huidu revine la Cronica Cârcotașilor după demisia Ioanei Petric. „E un moment special…”

Șerban Huidu ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre revenirea lui la „Cronica Cârcotașilor” (Prima TV).

„Decizia mea e o consecință a deciziei Ioanei, care a decis să ne părăsească. E un moment special, în care emisiunea se reface. Ea va crește oameni noi, într-un nou format. În locul Ioanei vom pune oameni noi, vom pune la punct întreaga transformare a emisiunii. Nu știu cât ne va lua, dar va dura ceva timp!”, ne-a spus Șerban Huidu.

„Chiar e nevoie de mine!”

Șerban Huidu a reamintit cu acest prilej și „promisiunea” făcută în vara anului 2021, când a decis să se retragă în spatele camerelor de luat vederi.

„Când m-am decis să mă retrag, am și precizat că voi reveni atunci când va fi iar nevoie de mine. Din păcate, chiar e nevoie de mine, așa că îmi voi ține promisiunea făcută. Însă, lumea trebuie să știe clar că nu am părăsit niciodată emisiunea mea favorită. Am fost mereu în spatele camerelor de televiziune, alături de colegii mei!”, ne-a mai declarat vestitul „cârcotaș”.

„Această emisiune este copilul meu de suflet”

Șerban Huidu este „tăticul” acestei emisiuni, care a debutat în urmă cu 25 de ani. Mai întâi, pe undele radio, fiindcă Huidu lucra la radio, în acel moment, iar mai apoi și pe micile ecrane.

„Această emisiune este copilul meu de suflet. Nu am cum să nu recunosc asta! Suntem de 25 de ani împreună. Ca atare, e primul meu nou-născut, într-un fel! Iar unui copil continui să-i spui astfel, să fii atașat de el, la orice vârstă. Și dacă voi ajunge la 90 de ani, ”Cronica Cârcotașilor” va fi copilul meu de suflet și la 65 de ani! La orice vârstă, copilului tău îi spui tot la fel, fiindcă nimic nu se schimbă”, sună declarația sa aparte de fidelitate față de emisiune.

Va mai exista o singură „Bebelușă”

Șerban Huidu anunță schimbări în structura emisiunii, acolo unde greul va cădea pe el, dar și pe celebrul lui partener, Codruț Kegheș „Dezbrăcatu”.

„Va mai exista o singură Bebelușă, pentru moment, care va face ceva surprinzător, ușor diferit față de ce se aștepta de la ea. Cu timpul, vom decide ce schimbări vor mai interveni! Le vom face însă atunci când vom fi siguri că avem o decizie bună, pe placul tuturor!”, a mai adăugat el, pentru Playtech Știri.

De ce a demisionat Ioana Petric

Clujeanca Ioana Petric (32 de ani), care a colaborat cu Șerban Huidu vreme de 15 ani, a decis, zilele trecute, să se dedice unei noi provocări, pe plan profesional. Ea a anunțat că a decis să plece pe cale amiabilă din sânul unei echipe cu care s-a înțeles foarte bine și că le ține deja pumnii strânși colegilor: „Succes și audiențe maxime!”.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
China este pregătită de război. De ce SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul de expansiune al armatei chineze
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Românii fug de aceste meserii bine plătite. Angajatorii sunt în haos
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
A murit cel mai iubit actor. A făcut infarct în noaptea de joi spre vineri. A fost o legendă
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro