Test pentru creier. Tu poți să găsești greșeala din poză în mai puțin de 10 secunde? În imaginea prezentată se ascunde o greșeală. O poți găsi într-un timp atât de scurt? Astfel de teste pentru creier sunt foarte distractive și benefice. Se spune că o minte creativă le poate rezolva imediat! Descoperă și tu greșeala ascunsă în imaginea cu masa.
În imaginea de mai sus, ți se cere să identifici greșeala ascunsă. O minte ageră poate să detecteze greșeala în doar 10 secunde. Ți se cere să privești cu atenție imaginea înainte de a răspunde la întrebare, deoarece răspunsul este destul de simplu, dar, în același timp, complicat. Ca și avertisment, răspunsurile la acest teaser au fost date chiar sub întrebare, iar ca sugestie privește cu atenție imaginea recipientului de ceai.
Pentru a găsi greșeala și a trece testul, aruncă o privire atentă asupra imaginii. Acum, ia-ți un moment și încearcă să vezi dacă ceva iese la iveală ca fiind incorect. La început, probabil că nu vei observa imediat greșeala, deoarece este un detaliu mai mic decât ai putea crede. Dar după câteva secunde, este posibil să poți identifica greșeala din întrebarea adresată.
Deci, răspunsul la puzzle este „Max” și „Min” scrise pe recipientul de ceai. Maximum (Max) trebuie scris în locul Minimum (Min) și invers. Deci, greșeala din imagine este poziția cuvintelor minim și maxim. Mulți oameni vor încerca să găsească greșeala la ceașca de ceai sau la farfuria pentru prăjituri sau la fața de masă.
În cele din urmă, ei găsesc o greșeală reală ascunsă pe ceainic. Unele puzzle-uri nu necesită neapărat abilități de matematică sau gândire laterală, dar reprezintă un simplu test al abilităților de observație. Această ghicitoare a fost dificilă, dar simplă, deoarece necesită mai puțin timp și putere de concentrare pentru a o rezolva. Însă cu siguranță, te simți grozav când găsești răspunsul în doar câteva secunde.
Testul de inteligență reprezintă o metodă prin care se stabilește gradul de inteligență al unei persoane. Un astfel de test este o metodă care face parte din diagnosticul psihologic, ea stabilind gradul de inteligență al al unei persoane și capacitatea cognitivă în viața de toate zilele a individului.
Mai mult, testele pot prevedea succesul sau eșecul persoanei examinate în urmarea unor școli sau în exercitarea unor anumite profesii. Astfel, celmai cunoscut dintre aceste metode este stabilirea Coeficientului de inteligență (IQ).
Testul propus mai sus este un fel de antrenament pentru creier, făcut mai mult pentru distracție și creativitate, fără a avea valoare de diagnostic psihologic.