Semifinaliștii America Express s-au aflat deja! 3 echipe cu greutate au ajuns în finala emisiunii de la Antena 1

Semifinaliștii America Express s-au aflat deja! 3 echipe cu greutate au ajuns în finala emisiunii de la Antena 1
America Espress vine în ianuarie 2023 la Antena 1

America Espress vine în ianuarie 2023 la Antena 1! După terminarea sezonului de „Asia Express, fanii așteptau vești despre o nouă aventură. Așa se face că producătorii show-ului anunțau un nou sezon. Surpriza mare a fost schimbarea locației, dar și a denumirii. Așa că, noul sezon se numește acum „America Express”, și va fi difuzat în curând. Dar asta nu a împiedicat cu nimic aflarea echipelor finaliste ale noului sezon.

Viperele Vesele au dat de gol finaliștii la America Express

Pe 16 mai, echipa de producție din spatele showului anunța startul filmărilor pentru sezonul 5. Marea surpriză a fost schimbarea locației de desfășurare a reality-show-ului și denumirea.

Sudul Americii a fost locația aleasă, iar numele a fost schimbat în „America Express – Drumul aurului”.

La câteva zile după acest anunț s-au aflat și noile echipe participante la sezonul 5, America Express, după cum urmează:

Cătălin Scărlătescu și partenera sa, actrița Doina Teodoru, și-au luat numele de „Viperele Vesele”, iar contul lor de Instagram este cel care a dezvăluit cine sunt finaliștii „America Express – Drumul aurului”:

„În exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram @viperele vesele, vă anunțăm că, astăzi, 21.07.2022, ora 02.01, America Express a ajuns din Bogota via Cartagena – Amsterdam, la Bucureşti.

În data de 18.07.2022 a fost filmată finala emisiunii America Express, Antena 1, filmare care s-a încheiat aproape de miezul Instagram @viperele vesele nopții. Cătălin Scărlătescu-Doina Teodoru, Cătălin Bordea-Nelu Cortea şi Andreea Bălan-Andreea Antonescu sunt cele trei echipe semifinaliste ale emisiunii America Express.”, au scris „Viperele Vesele” pe Instagram.

America Espress vine în ianuarie 2023 la Antena 1

Cele 9 echipe, menționate anterior, au avut de străbătut un drum extrem de lung și plin de aventuri. Traseul, conform producătorilor, a început din Mexic, trecând prin Guatemala și terminându-se în Columbia.

Toate echipele au avut la dispoziție un singur euro pe zi. Totalul kilometrilor parcurși în America Express se ridică la 7.000, din Mexic și până în Columbia. Cât despre show, celebrul Cătălin Scărlătescu declara înaintea startului:

 “Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta.

Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, spunea Scărlătescu, înainte de startul filmărilor.

Rămâne să așteptăm luna ianuarie a anului viitor pentru a vedea cum s-a desfășurat competiția, și prin ce aventuri au trecut toate cele 9 echipe.

Urmăriți Playtech.ro și pe