Cine este Nelu Cortea de la America Express. Va fi partenerul lui Cătălin Bordea

Cine este Nelu Cortea de la America Express. Va fi partenerul lui Cătălin Bordea
Cine este Nelu Cortea de la America Express

America Express și-a desemnat cele nouă echipe care s-au aventurat pe un traseu plin de surprize și peripeții. Printre cele nouă echipe se numără și echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Mulți se întreabă însă cine este coechipierul fostului coprezentator de la Xtra Night Show.

Cine este Nelu Cortea de la America Express

Cătălin Bordea urmează să plece în aventura America Express alături de Nelu Cortea, deși mulți fani ai vedetei s-ar fi așteptat să o facă împreună cu soția sa.

Nelu Cortea, partenerul de emisiune al lui Cătălin Bordea este un comediant, în vârstă de 36 de ani, pe numele complet, Ioan Mihai Cortea. Actorul este comediant, având ca studii Universitatea Națioanală de Artă Teatrală și Cinematografică din București, precum și un master la aceeași Universitate.

Nelu Cortea a făcut parte din mai multe distribuții, iar de ceva vreme este coleg cu Cătălin Bordea. Aceștia au devenit prieteni foarte buni și au hotărât să meargă împreună la America Express.

Când începe America Express

Alături de cei doi, pe Drumul Aurului vor mai fi alte opt echipe care se pregătesc ca peste puțin timp să meargă în aventura oferită de show-ul de la Antena 1.

„Eu cu baby @bordeacatalin facem echipă în America. O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame…”, a spus Nelu Cortea.

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare.

Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt”, a spus și Cătălin Bordea.

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon încep luna aceasta, iar prima ediție va fi difuzată în luna septembrie, la Antena 1.

În afară de cei doi comedianți, celelalte nume anunțate care vor merge în America Express vor fi: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și soția sa, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și Dinu, artista Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama sa, Mihaela.

De menționat este și că show-ul America Express va fi prezentat de Irina Fodor.