Ce a putut spune Puya despre soția lui, înainte să plece la America Express: „O să fie o provocare”

Ce a putut spune Puya despre soția lui, înainte să plece la America Express: „O să fie o provocare”
Puya si sotia lui incep aventura vietii la America Express

Puya și soția lui, Melinda, vor participa la noul sezon al America Express. Ce a putut spune Puya despre soția lui, înainte să plece la filmările show-ului TV de la Antena 1, vedeți în rândurile de mai jos.

Puya și Melinda, soția lui, participă în cuplu la America Express. Ce au declarat cei doi de pe aeroport

Puya și Melinda mai au câteva ore și vor intra în cea mai mare competiție la care au participat până acum în varianta de cuplu. Astfel, direct din aeroport au oferit un interviu în care au făcut dezvăluiri despre relația lor, dar și cine o să le lipsească cel mai mult în timpul filmărilor pentru America Express.

Puya și Melinda sunt un cuplu oficial de zece ani și au trei copii împreună, astfel că au optat să meargă umăr la umăr în competiția de la Antena 1 și să dea tot ceea ce au mai bun în ei pentru a fi declarați finaliști.

Puya și soția, pregătiți fizic și moral

Puya și Melinda au declarat că sunt pregătiți fizic, psihic și moral pentru Asia Express, astfel că au de gând să se întoarcă câștigători acasă la cei trei copii care-i așteaptă.

În plus, Puya și Melinda au mai spus că la America Express vor avea parte de câteva experiențe noi în viața lor, ceea ce cu siguranță o să le prindă bine, făcându-i să facă față la tot felul de situații.

De cine le va fi cel mai dor lui Puya și soției sale

Normal, pe lângă faptul că au dezvăluit că vor să vină cu premiul acasă, Puya și Melinda au spus și cine o să le lipsească cel mai mult cât timp vor fi plecați la America Express. Bineînțeles, răspunsul îl bănuiește toată lumea, fiindcă cei trei copii sunt cei cărora o să le simtă lipsa enorm.

De asemenea, cântărețul Puya a mai spus că pentru el nu va fi atât de greu pentru că el tot pleacă de acasă la concerte, însă soția lui nu i-a lăsat pe copii fără ea până în prezent, astfel că poate fi o schimbare dură pentru ea.

Puya și Melinda, declarații înainte de America Express

„Copiii o să ne lipsească foarte mult. O să fie o provocare. Mie nu-mi place să zbor cu avionul, asta e o provocare pentru mine. Pentru ea este prima dată când pleacă de acasă așa peste noapte, eu tot plec, nu mai dorm de mult timp în patul meu pentru ca am concerte și tot așa”, au spus Puya și soția lui, potrivit Antena Stars.