Cine sunt concurenții America Express. Cele 9 perechi care se vor lupta pentru marele premiu

Cine sunt concurenții America Express. Cele 9 perechi care se vor lupta pentru marele premiu
Cine sunt concurenții America Express

Cine sunt concurenții America Express. Care sunt cele 9 perechi care se vor lupta pentru marele premiu în noua confruntare de la Antena 1. America Express îi va conduce pe concurenți pe Drumul Aurului, pe o rută de 7.000 de km, prin Mexic, Guatemala și Columbia. În America Express concurenții sunt nevoiți să se descurce cu un euro pe zi, pentru a-și găsi mâncare, transport și cazare.

Cine sunt concurenții America Express

Cele nouă echipe sunt pregătite să meargă pe urmele conquistadorilor. Acestea sunt: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și soția sa, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și Dinu, artista Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Vedetele așteaptă cu nerăbdare experiența unică

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai iubiți chefi, a declarat:

„Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au declarat:

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară.”

Puya și Melinda au declarat:

„Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au spus:

„Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”

Diana Bulimar și Larisa Iordache au declarat:

„Venind din sportul de performanta, aceasta aventura numita “America Express “ va fi o noua provocare pentru noi. Speram doar ca nu pe o barna de 10cm, pentru ca pe aceea am castigat-o deja.

Suntem entuziasmate si recunoascatoare pentru aceasta experienta, dar cred ca ne va solicita la maxim. Avem emotii pentru ca nu stim ce surprize ne asteapta dar cred ca vom trece cu brio de fiecare proba in parte si ca vom ajungem cat mai departe in competitie asa cum am facut in gimnastica. Experienta asta vine cu sperante noi prin care ne asteptam sa trecem cu bine si sa ne descoperim pe noi insene intr-un alt mediu de competitie”.

Show-ul America Express va fi prezentat de Irina Fodor.