Secretul Simonei Halep. Imagini inedite din casa de la Snagov în care a locuit cu Toni Iuruc – FOTO & VIDEO

„Secretul Simonei Halep” a fost dezvăluit. Pe canalul de YouTube „A Healthy Lifestyle” a apărut un filmuleț în care sunt prezentate câteva dintre metodele de antrenament ale jucătoarei care a fost pe primul loc în clasamentul WTA. Aici apar imagini și din casa de la Snagov. Sportiva din România se antrenează în living sau chiar pe terenul de tenis din curte.

Secretul Simonei Halep

Simona Halep este cunoscută drept o jucătoare care aleargă mult și care pune mare accent pe pregătirea fizică. Nu atât de mult pe cât ar fi vrut Ion Țiriac, cel care i-a sugerat de mai multe ori că trebuie să muncească șase sau șapte ore pe zi, la antrenamente.

„Secretul Simonei Halep – Antrenamentele la sală și pe terenul de tenis” este un filmuleț de aproape zece minute în care sunt urmărite, explicate și prezentate metodele de antrenament ale sportive din Constanța. Fanii au văzut în acest fel cât de mult se antrenează Simona Halep și acasă. Face abdomene și flotări în living, aleargă pe scări și muncește din greu în sala de forță. Sigur că sunt imagini și de la ședintele de pregătire de la turnee, unde apare alături de antrenorul Patrick Mouratoglou.

Simona Halep are piscină și teren de tenis la Snagov

Simona Halep și Toni Iuruc au locuit la Snagov într-o casă care a costat un milion de euro. Aici aveau piscină, dar și teren de tenis, cu instalație de nocturnă, unde sportiva, așa cum se vede și din imagini, se antrena foarte des. Sportiva a acceptat să vorbească, într-un interviu, despre vila ei aflată la Snagov, aproape de Complexul Sportiv de la Izvorani. Spunea că soțul ei, Toni Iuruc, i-a pregătit o surpriză.

„Am o cameră specială pe care soțul meu a amenajat-o pentru mine. Este făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis. E o cameră normală! Nu am multe camere, dar aceasta este destul de încăpătoare”, a declarat Simona Halep în podcastul Match Point Canada.

Simona Halep avea mare nevoie de un spațiu pentru trofee. A cucerit la Toronto titlul cu numărul 24 și are nouă turnee câștigate din seria WTA.

Simona Halep a fost la notar la începutul acestei luni și a semnat actele de divorț cu Toni Iuruc, după un mariaj care a durat mai puțin de un an. Dar problemele nu s-au oprit aici. A făcut o vizită și la o clinică privată unde medicii i-au făcut o operație de rinoplastie. În urma acestor evenimente, Simona a decis să nu mai joace la niciun turneu în acest an.