Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț în fața notarului. Fostul soț al jucătoarei de tenis, glumă stranie în fața jurnaliștilor

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț în fața notarului. Fostul soț al jucătoarei de tenis, glumă stranie în fața jurnaliștilor
Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat divorțul în fața notarului. Despărțirea a fost oficializată, practic, în urmă cu puțin timp. Jucătoarea de tenis nu a oferit nicio declarație, dar bărbatul a făcut o glumă foarte ciudată, mai ales în acest context tensionat.

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț

Simona Halep și Toni Iuruc nu mai sunt soț și soție. Cei doi au semnat actele în urmă cu o oră în fața notarului. Prima a ajuns la biroul unde urma să se desfășoare toată acțiunea, Simona Halep. Era aproape ora 15.00. La câteva minute a ajuns și cel care i-a fost soț mai puțin de un an.

Jucătoarea de tenis a ieșit zâmbind după o jumătate de oră și nu a scos o vorbă. A fost așteptată de un șofer și a plecat de acolo direct la bancă, spun sursele Cancan. De acolo a ajuns la vila din Primăverii unde a fost așteptată de mai mulți bodyguarzi.

Sursa citată susține că aflat și care ar fi unul dintre motivele importante care au dus la această despărțire șocantă, la mai puțin de un an de la cununia civilă, care a avut loc pe 15 septembrie 2021. Toni Iuruc și-ar fi dorit un copil și ar fi vrut ca soția lui să se ocupe mai puțin de tenis, dar Simona Halep nu a fost de acord și i-a transmis că nu vrea să renunțe la carieră.

Toni Iuruc, glumă ciudată în fața jurnaliștilor

Dacă Simona Halep și părinții ei nu au scos o vorbă legat de acest subiect, care a ajuns în presa internațională. Toni Iuruc a fost mult mai volubil. Chiar a făcut o glumă stranie când a ajuns la notarul unde urmau să se semneze actele.

Întrebat dacă va semna actele, bărbatul a spus ironic: „Eliminarea din primul tur de la US Open. Nu comentez nimic”. Vorbele sale sunt greu de interpretat în condițiile în care Simona Halep a fost dărâmată după ce a fost eliminată în primul tur de la US Open 2022 de o jucătoare venită din calificări.

Nu este prima oară când reacționează pe tema acestui subiect. Miercuri, când s-a aflat vestea divorțului. bărbatul a fost singurul care a vorbit.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință”, a declarat Toni Iuruc, citat de Fanatik.

Decizia Simonei Halep și a lui Toni Iuruc vine cu două luni înainte de momentul în care cei doi ar fi trebuit să facă nunta, la Sinaia. La ceea ce trebuia să fie evenimentul monden al anului ar fi trebuit să fie prezente peste trei sute de persoane.

Urmăriți Playtech.ro și pe