Secretul siluetei Adinei Halas. Ce face pentru a arăta bine la 41 de ani, de fapt

Secretul siluetei Adinei Halas. Ce face pentru a arăta bine la 41 de ani, de fapt
Adina Halas, silueta, stil de viata sanatos

Adina Halas se bucură de o siluetă perfectă la vârsta de 41 de ani! Vedeta are parte de forme spectaculoase, așa că nu este de mirare că multe românce o consideră un adevărat exemplu și visează la corpul pe care îl are aceasta. Totuși, nu trebuie să mai existe întrebări după ce ea și-a dezvăluit toate secretele siluetei!

Adina Halas și-a spus toate secretele. Cum se menține în formă

Adina Halas este admirată pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat, dar și pentru trupul ei frumos sculptat. Vedeta a recunoscut tot ce face pentru a avea o astfel de siluetă chiar și la vârsta de 41 de ani. Aceasta nu se lasă și face sport cât se poate de des, chiar dacă antrenamentele o solicită foarte tare.

“Fac antrenamente foarte grele care mă ţin foarte bine psihic. Acum fac CrossFit, dar am mai făcut prin 2017, după care am făcut o pauză cam un an, pentru că îmi pusesem implanturile şi o perioadă nu am mai ridicat greutăţi atât de mari.

Încet-încet m-am întors acum spre antrenamentele grele, pentru că îmi plac cel mai mult şi mă solicită cel mai mult. Mă antrenez cu o prietenă care e sportivă, ne ştim de mult timp şi ascult toate sfaturile ei.

Sunt de părere că, mai ales după 30 de ani, femeile au nevoie să ridice greutăţi. Am ţinut nenumărate diete, am făcut nenumărate lucruri de-a lungul anilor, ştiu exact ce funcţionează şi ce nu în cazul meu şi am observat că în momentul în care faci antrenamente lungi cardio, slăbeşti, însă acest lucru nu se vede atât de frumos pe corp. Când ridici şi greutăţi, pielea se aşază foarte frumos pe o musculatură frumos definită.”, a spus vedeta pentru Click!.

Sfaturile date de Adina Halas. Ce nu ar trebui să facă nimeni

În același timp, vedeta, ce recunoaște că nu se abține de la anumite plăceri, a oferit și câteva sfaturi. Adina Halas a spus că nu ar trebui ca persoanele să apeleze la înfometare, mai ales pentru că și ea a făcut această greșeală în trecut și nu i-a fost foarte bine.

„Multă lume crede că pentru a slabi trebuie să se înfometeze, asta este contra productiv. Am trecut şi eu prin asta şi nu aş recomanda-o nimănui.”, a dezvăluit Adina Halas.

Ce mănâncă Adina Halas într-o zi. Meniul complet

Așa cum sfătuiesc foarte mulți specialiști, alimentația este foarte importantă pentru toată lumea atunci când încercăm să ajungem la cea mai bună variantă a noastră. Pentru a le oferi fanilor săi o variantă de meniu sănătoasă și gustoasă, Adina Halas a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi pentru a arăta așa de bine la vârsta de 41 de ani.

“Dimineaţa mănânc o omletă cu legume şi nişte pâine prăjită, la prânz un somon cu orez şi o salată de rucola şi sparanghel sau o bucată de carne făcută la cuptor sau grătar, cu cuscus, orez, salată sau brocoli. Spre seară, după cină adaug şi o sursă de proteină cu mai puţini carbohidraţi, o combinaţie de legume chinezeşti sau thailandeze trase în tigaie şi-mi mai completez ori a 4-a masă ori a 3-a cu nişte caseină şi lapte de migdale.

Caseina este tot proteină. Nu mai am poftă de dulce pentru că îi dau organismului tot ceea ce are nevoie, iar atunci când organismul meu simte după antrenamente să îmi ceară carbohidraţi mă duc în zona fructelor, a untului de arahide. Am trei sau 4 mese pe zi, depinde şi de drumurile pe care le am de făcut, nu ronţăi între mese, beau cel puţin 2 litri jumătate de apă pe zi.”, a mai spus vedeta pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI