Secretul Elenei Ceaușescu. Ce făceau bărbații când apărea la plajă, în costum de baie

Secretul Elenei Ceaușescu. Ce făceau bărbații când apărea la plajă, în costum de baie
Secretul Elenei Ceaușescu. Ce făceau bărbații când apărea la plajă, în costum de baie

În fiecare vară, Nicolae și Elena Ceaușescu obișnuiau să-și petreacă concediul în stațiunea Neptun. Pe litoral, „tovarășa mamă“ era ca o adevărată regină, cu oameni în subordine care să curețe nisipul, cu plajă privată și lux din plin. Îmbrăcați în costume de baie, cei doi nu aveau inhibiții, uneori lăsând la vedere mai mult decât ar fi fost necesar. Ce făceau bărbații când soața lui Ceaușescu se perinda îmbrăcată sumar? Aflați răspunsul în rândurile următoare.

Ce făceau bărbații când Elena Ceaușescu apărea în costum de baie?

Nicolae Ceaușescu se simțea fericit pe litoralul românesc și adora Neptunul (locație aleasă încă din anul 1996). Fostul lider comunist aștepta cu nerăbdare verile pentru a pleca în concediu la mare.

Stațiunea a fost gândită ca o reședință de vară a cumplului de dictatori, precum și ca destinație de vacanță a birocrației comuniste.

Pe litoral, soții Ceaușescu trăiau pe picior mare, în condiții luxoase, vreme de trei luni. Începând din iulie și până în septembrie, vacanța cuplului se transformase într-o adevărată tradiție.

De cele mai multe ori, cei doi mergeau însoțiți de miniștri și de familiile lor. În timp ce bărbații jucau volei pe plajă, doamnele optau pentru un joc de rummy sau unul de cărți.

De remarcat că atunci când Elena Ceaușescu ieșea din cameră în costum de baie, toți demnitarii întorceau capul sau lăsau privirea în pământ. De la mare la mic, aceștia traiau cu teama de a nu fi observați de „Marele Cârmaci“

Focosul Ceauşescu îşi rezolva problemele intime la bordeluri

Deși relația dintre soții Ceaușescu părea una perfectă din exterior, pare-se că nu a fost chiar aşa cum lăsau de înțeles.

Așa se face că în timpul petrecut în spatele gratiilor (unde a ajuns încă de la vârsta fragedă de 15 ani), fostul lider comunist a avut o viață sexuală activă, oferindu-i mici atenții gardianului pentru a face câteva vizite la bordel.

Doar că odată cu rezolvarea unor probleme intime au apărut altele. Se vehiculează că în urma activității de la speluncă liderul comunist ar fi luat o boală venerică.

„Focosul Ceauşescu îşi rezolva problemele intime trecând şi pe la bordeluri, după obiceiul vremii. În urma unei asemenea aventuri, tânărul s-a îmbolnăvit (…) de blenoragie. Poate acest secret ar fi rămas pentru vecie în pantalonii tovarăşului dacă doctorul care l-a ajutat să scape nu ar fi vorbit, peste timp”.

Urmăriți Playtech.ro și pe