Se schimbă vremea în weekend. Meteorologii sunt uluiți. Ce se întâmplă cu temperaturile

Meteorologii ne aduc vești bune! Temperaturile vor urca și mai mult în următoarele zile, vremea fiind peste normalul acestei perioade cu câteva grade bune în plus. La începutul săptămânii viitoare, termometrele vor arăta și 16 grade Celsius, în sudul țării.

Vremea se schimbă în weekend, de parcă vine primăvara

„Continuăm să avem parte de această masă de aer anormal de cald peste toata zona României. În perioada următoare, norii se vor muta peste jumătatea de est a țării. Vor aduce precipitații în această noapte și mâine în prima parte a zilei, dar nu în cantități mari.

În ceea ce privește temperaturile, acestea vor deveni anormal de ridicate, și în sud, la valori ce vor ajunge luni și marți la 16 grade Celsius, iar în acestă perioadă a anului ar trebui să se oprească la 7-8 grade Celsius. Valori de 15 grade vor fi și în Capitală”, a declarat Simona Căpșună pentru Digi24.

 

Vremea se schimbă în weekend, de parcă vine primăvara

În acest sfârșit de săptămână scăpăm și de vântul care ne-a făcut ceva probleme. Acesta se va domoli, își va pierde din intensitate și ultima partea a weekendului va fi frumos și la munte, inclusiv la începutul săptămânii viitoare.

Astăzi va mai ploua slab în Dobrogea, Muntenia și Moldova, la munte va fulgui și vântul va fi alert. De duminică, vremea va avea un aspect plăcut în toate regiunile și intensificări ale vântului vor mai fi în special pe creste. Temperaturile vor rămâne foarte ridicate petru această perioadă, mai ales în sudul țări0. Săptămâna viitoare va începe cu vreme de primăvară și se vor înregistra chiar și 16 grade Celsius.

Meteorologii au vești bune și pentru București, unde vremea va fi plăcută și valorile termice vor atinge 12 grade Celsius, însă pe seară cerul se va înnora și vor cădea ploi de scurtă durată, iar vântul va sufla slab și moderat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI