Prognoza meteo 15 februarie 2020. Vremea se încălzește, dar va mai ploua

Prognoza meteo 15 februarie 2020. Vremea se încălzește, dar va mai ploua

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 15 februarie, iar veștile sunt destul de bune. Vremea se va menține caldă, mai ales în jumătatea de sud a țării. Ziua, cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul și estul țării și temporar noros în rest, iar noaptea va deveni variabil.

Prognoza meteo 15 februarie 2020

În prima parte a zilei vor mai fi precipitații slabe sub formă de ploaie în Dobrogea și izolat în Muntenia și Moldova. Izolat, la munte va ninge pe suprafețe mici.

Meteorologii mai anunță că vântul va sufla slab și moderat, dar la munte se poate intensifica ziua, în est și în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime în general între -7 și 3 grade. Vor fi condiții pentru apariția ceței, dar izolat.

Prognoza meteo 15 februarie 2020

Meteorologii vin cu vești bune și pentru Capitală, unde iarna se pare că nu va mai trece, lăsând loc deja temperaturilor primăvăratice. Așadar, vremea se va menține caldă pentru această dată din calendar. Cerul va fi temporar noros, iar ziua vor fi condiții de ploaie, dar aceasta va fi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cât să împrăștie mai repede norii de ploaie. Temperatura maximă se va situa între 10 și 11 grade Celsius, iar cea minimă va coborî până la 0…2 grade Celsius.

Zilele încep să se lungească, iar primăvara este aproape. Sâmbătă, soarele a răsărit la ora 07:16 și va apune la 17:44. Celălalt astru ceresc, Luna, va răsări la ora 00:12 și va apune la 10:50.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI