23 apr. 2024 | 18:03

Se însoară sau nu Jador, după Survivor All Stars? Tatăl artistului aruncă bomba despre Oana Ciocan: „El le-a spus tuturor iubitelor că le ia de nevastă” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Se însoară sau nu Jador, după Survivor All Stars? Tatăl artistului aruncă bomba despre Oana Ciocan:
Jador și Oana Ciocan trăiesc o frumoasă poveste de amor, de câteva luni bune

Romeo Dumitrache, tatăl celebrului Jador, nu e deloc sigur că se aud sunetele clopotelor de nuntă în familia sa. Și asta în ciuda zvonurilor, ba chiar în unele cazuri insistențe de-a dreptul, că Jador a cerut-o în căsătorie pe noua sa cucerire, Oana.

Părintele lui Jador se amuză puțin pe această situație și spune că e deschis oricărui scenariu. Pe de altă parte, reamintește faptul că un tată își cunoaște întotdeauna bine propriul fiu.

Tatăl lui Jador spune că fiul nu l-a anunțat despre vreo schimbare în viața sa

„Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om”, a declarat Romeo Dumitrache în exclusivitate pentru Playtech Ştiri.

El admite că a cunoscut-o personal pe noua iubită a fiului său, care i-a făcut însă o impresie favorabilă.

Oana, noua iubită, și-a cunoscut deja posibilii socri

Fiindcă întâlnirea dintre părinți și iubită a avut loc în cele mai bune auspicii.

„Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o. Dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală! Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubeste și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri, dar până la urmă ceea ce contează e faptul că cei doi trebuie să se înțeleagă amândoi pe chestiunea asta”, adaugă părintele lui Jador.

Romeo Dumitrache susține că nu știe ce va urma, dar că nimic din cele ce urmează nu-l va surprinde. Însă e de părere că va mai trece ceva timp până când va avea parte de ceea ce el numește „surprize”.

„Sincer vă spun: nu știu ce va urma în viața băiatului meu! Dar știu că-l aștept acasă de Paște, fiindcă marea sărbătoare se face în familie. O știm cu toții și așa și facem. Momentan, vă pot spune că Jador e prin Dubai, cu turneele sale”, a mai spus Romeo Dumitrache.

În urmă cu doar două luni, Jador a confirmat relația cu Oana Ciocan, un creator de conținut, dar și fostă participantă în echipa „Războinicilor” la ediția din 2022 a emisiunii-concurs Survivor 2022.

Povestea de iubire dintre Jador și Oana are ceva „istorie” la activ

Artistul a fost repede cucerit de farmecele acesteia și într-o ediție anterioară a show-ului i-a dedicat câteva versuri de dragoste. Mai mult, în ultima perioadă de timp Jador s-a arătat pregătit pentru însurătoare, adăugând și amănuntul foarte important că și-l dorește ca naș pe nimeni altul decât Cătălin Moroșanu, cu care a împărțit binele și răul în actuala ediție a „Survivor”.

Mai mult, „gurile rele” nu au evitat să afirme că dorul nebun după iubita sa l-ar fi determinat pe același Jador să iasă cât mai repede din angrenajul emisiunii „Survivor”, zvonuri care desigur nu au fost nici infirmate, nici confirmate de către echipa ce realizează celebra emisiune.

El nu s-a sfiit să-i cânte de la distanță iubitei sale, pentru a-și demonstra sentimentele puternice pe care le nutrește la adresa acesteia.

„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna”, a sunat textul melodiei lui Jador dedicată iubitei sale.

S-a scris chiar că Jador le-ar fi cerut producătorilor să-i aducă iubita în Republica Dominicană, refuzul acestora determinându-l să facă tot posibilul pentru a se elibera de contractul încheiat în urmă cu câteva luni.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Capital.ro
Cea mai bună carne pentru grătar: ”Este cea mai sănătoasă alegere!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro