Se încheie procesul lui Smiley?! Ce s-a întâmplat la ultimul termen, lucrurile sunt aproape clare

În urmă cu doi ani, o regizoare cunoscută din Israel l-a dat în judecată pe Smiley pentru încălcarea drepturilor de autor. De doi ani se luptă artistul în instanță, după ce Adi Halfin a dat în judecată Hahaha Production, pe regizorul Ionuț Trandafir și casa lui de producție, Trandafilm, pentru încălcarea drepturilor de autor și drepturilor conexe.

Se încheie procesul lui Smiley?

Dosarul a început să fie judecat abia în iunie 2020, după câteva amânări. Avocatul lui Smiley a cerut o nouă amânare, asta pentru a se încerca o rezolvare pe cale amiabilă.

Regizoarea israeliană s-a referit la melodia Pierdut buletin”, despre care spune că opera ei a fost folosită în totalitate, cerând despăgubiri.

Acum, avocatul lui Smiley vrea să îi propună femeii o despăgubire și să rezolve lucrurile departe de sala de judecată.

Adi Halfin este absolventă a Școlii de film Sam Speigel din Ierusalim, unde a regizat 3 scurtmetraje – dintre care două au participat la prestigioasele festivaluri de film de la Cannes și Berlinale. Filmele ei au mers în turnee în multe festivaluri din întreaga lume și au câștigat mai multe premii.

De la absolvire, Adi a lucrat în film, televiziune și reclame atât în posturi de regie, cât și de producție. Acum își împarte viața între Tel-Aviv și Berlin, scriind două lungmetraje, regizând videoclipuri muzicale și reclame și lucrând la proiecte de dans viitoare.

Smiley, preocupat de noua viață de tătic

Smiley are în acest moment multe pe cap, motiv pentru care, cel mai probabil, a propus avocatului care îl reprezintă să ceară o amânare în dosarul în care este dat în judecată pentru drepturi de autor. Având o viață atât de ocupată, este de înțeles faptul că artistul și-ar dori să rezolve această probleme pe cale amiabilă, fără implicarea judecătorilor.

Smiley a devenit de curând tătic, iar viața lui s-a schimbat radical. Gina Pistol și fetița lor Josephine îi ocupă mare parte timp, dar și din noapte, iar ziua artistul este la studio, acolo unde produce, scrie versuri și cântă.

Smiley se descurcă minunat în rolul de tătic și dă dovadă de o răbdare demnă de laudă. Chiar iubita lui a spus că face față acestei noi situații mult mai bine decât s-ar fi așteptat. Cu toate că nopțile se desfășoară între reprize de somn, hrănit bebelușul și schimbatul lui, artistul nu se plânge, ci se bucură de fiecare moment alături de micuța lui, pe care a numit-o „o minune”.

”Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a spus Smiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI